Φ zülfikar03 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2010 selam arkadaşlar ben zülfikar afyonkarahisar dan nette sörf yaparken yolum düştü uyradım ve çok begendim siteyi üye oldum umarım güzel vakit geciririz evliyim 48 yaşındayım bu kadar )))) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Mart , 2010 Admin Gönderi tarihi: 26 Mart , 2010 merhaba, hoşgeldiniz.... Saygılar Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 26 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2010 Hoşgeldiniz Saygılar Alıntı
Φ lenntos Gönderi tarihi: 27 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2010 selam arkadaşlar ben zülfikar afyonkarahisar dan nette sörf yaparken yolum düştü uyradım ve çok begendim siteyi üye oldum umarım güzel vakit geciririz evliyim 48 yaşındayım bu kadar )))) Hosgeldiniz ama niye eli bos geldiniz,hic supheniz olmasin iyi vakit geciyor bu sitete. Alıntı
Φ tusaya Gönderi tarihi: 30 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2010 Tşk ederim sizlerle beraber olmaktan mutluyum uzn süre bbo da vakit geçirdiğim için uğrayamadım umarım daha sık yolum düşer tkrar mrb Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.