Φ tango Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 O zaman Sevebileceğin kadar Sevmeli Verebileceğin kadar Vermelisin Alabileceğini Almalı Alabildiğin kadar Sevmelisin O zaman belki Söyleyecek sözün Benliğinde özün Mutlulukta gözün olmaz Serap ERTENCE [GÖNÜLLE SOHBET] Alıntı
Φ cesarias Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Amenna Yaşayanlar bir gün ölür elbette Ağaçlarla, balıklarla Kuşlarla ben amenna Ağlayanlar bir gün güler elbette Uyanmakla, Anlamakla Bilmekle ben amenna Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette Direnmekle, kurtulmakla Barışla ben amenna Öyle bir yerdeyim ki Ne karanfil, ne kurbağa Öyle bir yerdeyim ki Bir yanım mavi yosun Dalgalanır sularda Bir yanım çocuk parkı çığlık çığlığa Öyle bir yerdeyim ki Anam gider allah allah Dölüm düşmüş sokağa Dostum dostum güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe Eklenme Tarihi: 09.12.2001 Hasan Hüseyin Korkmazgil Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 AMENNA....KUTLARIM DİZELERİ,HOŞTU, ANLAMLIYDI, PAYLAŞIMA TEŞEKKÜRLER. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.