Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 15 yıl Habipler Cemevine yapilan cirkin saldirinin faillerini emniyet gücleri arastiriyor. Habipler Cem evine önceki gün faili mechul kisiler tarafindan cirkin bir saldiri gerceklestirilmis Cem evinin ana giris kapisinda iki gönderde bulunan biri Türk Bayragi digeri Cem evinin flamasi parcalanip yirtilmis,Cem evinin bütün camlari ve kapisindaki mermer tabelada kirilmis.Sabah yoldan gecen bir vatandas tarafindan durum Cem evi yetkililerine ve polise bildirilmistir. Insanlarin ibadet ettikleri mekanlara saldirmak bir insanlik sucudur.Her kim veya kimler yapmissa derhal tespit edilip geregi yapilmalidir. Birlik ve bütünlügümüzü kimsenin bozamiyacaginin bir belirtisi olarak hemen yakindaki Sultan Selim Camii Imami,Cem evini ziyaret edip üzüntülerini bildirmistir.Ayrica CHP Genel Baskani Deniz Baykal'da Imam Ahmet Sevgi'yi telefonla arayip tesekkürlerini ve böyle davranislari devam ettirmelerini söylemistir. Hicbir ibadet evi böyle cirkin saldirilarin hedefi olmamalidir.Hosgörü sahibi olmayanlarin birlik ve bütünlügümüze ne denli zarar verdiklerini anlamaliyiz artik. Ben herhangi bir kehanette bulunmak istemesemde Türk Bayragi'nin parcalanmis olmasi Cemevinin flamasinin parcalanmis olmasinin kimlerin eseri olabilecegini tahmin edebiliyorum. saygilarla
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2010 15 yıl Habipler Cemevine yapilan cirkin saldirinin faillerini emniyet gücleri arastiriyor. Habipler Cem evine önceki gün faili mechul kisiler tarafindan cirkin bir saldiri gerceklestirilmis Cem evinin ana giris kapisinda iki gönderde bulunan biri Türk Bayragi digeri Cem evinin flamasi parcalanip yirtilmis,Cem evinin bütün camlari ve kapisindaki mermer tabelada kirilmis.Sabah yoldan gecen bir vatandas tarafindan durum Cem evi yetkililerine ve polise bildirilmistir. Insanlarin ibadet ettikleri mekanlara saldirmak bir insanlik sucudur.Her kim veya kimler yapmissa derhal tespit edilip geregi yapilmalidir. Birlik ve bütünlügümüzü kimsenin bozamiyacaginin bir belirtisi olarak hemen yakindaki Sultan Selim Camii Imami,Cem evini ziyaret edip üzüntülerini bildirmistir.Ayrica CHP Genel Baskani Deniz Baykal'da Imam Ahmet Sevgi'yi telefonla arayip tesekkürlerini ve böyle davranislari devam ettirmelerini söylemistir. Hicbir ibadet evi böyle cirkin saldirilarin hedefi olmamalidir.Hosgörü sahibi olmayanlarin birlik ve bütünlügümüze ne denli zarar verdiklerini anlamaliyiz artik. Ben herhangi bir kehanette bulunmak istemesemde Türk Bayragi'nin parcalanmis olmasi Cemevinin flamasinin parcalanmis olmasinin kimlerin eseri olabilecegini tahmin edebiliyorum. saygilarla Türk bayragi yakildigina göre bu isi yapanlar 100% PKK'lilardir, Komunistlerdir, bölücülerdir. Bundan sonra hedef göstermek icin herkes yaptiklari caniligin yaninda birde Türk bayragini yakarlar ve böylece herkes sucluyu kolayca tesbit eder. Bakin Cem evini yakanlari ben nasil kolayca tesbit ettim. Hic untamiyorum 1980 Corum olaylarinda Alaattin camiisinin minarelerinden otomatik silahlarla saldirmislardi ve onlara karsilik verince Aleviler ve devrimciler camiiye saldimis oldular. Böylece vatandasta sucluyu tesbit etmisti ve ondan sonrada o vatandaslardan bazilari alevileri yakmayi bir görev bildiler. Corum olaylarini incelerseniz göreceksiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.