Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 son iki fotonun boyutları bayağı bi büyük ama idare edelim artık.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 neresi orası ? yosunlarından tanıdım ege ama... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 neresi orası ? yosunlarından tanıdım ege ama... Ben de bilmiyorumki martı_name.. Araştırırken hoşuma gitti bende yerleştiriyim dedim.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 neresi olursa olsun şuan orda olmak vardı ahhh.gün batımına karşı bira içiyor olmak vardı.töbeee kandil günü ettiğim lafa bak.neyse çay ve sigarayla idare edicez Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 neresi olursa olsun şuan orda olmak vardı ahhh.gün batımına karşı bira içiyor olmak vardı.töbeee kandil günü ettiğim lafa bak.neyse çay ve sigarayla idare edicez sigarayı da desteklemiyorum.. ama zevkler ve renkler tartışılmaz kuralına uyuyoruz işte.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 benimki biraz soğuk güneş oldu.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 hepsi de birbirinden güzel,hepsi de birbirinden şahane..hepinizin emeğine, eline,koluna sağlık arkadaşlarım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.