Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl son iki fotonun boyutları bayağı bi büyük ama idare edelim artık..
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl neresi orası ? yosunlarından tanıdım ege ama... Ben de bilmiyorumki martı_name.. Araştırırken hoşuma gitti bende yerleştiriyim dedim..
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl neresi olursa olsun şuan orda olmak vardı ahhh.gün batımına karşı bira içiyor olmak vardı.töbeee kandil günü ettiğim lafa bak.neyse çay ve sigarayla idare edicez
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl neresi olursa olsun şuan orda olmak vardı ahhh.gün batımına karşı bira içiyor olmak vardı.töbeee kandil günü ettiğim lafa bak.neyse çay ve sigarayla idare edicez sigarayı da desteklemiyorum.. ama zevkler ve renkler tartışılmaz kuralına uyuyoruz işte..
Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2006 18 yıl hepsi de birbirinden güzel,hepsi de birbirinden şahane..hepinizin emeğine, eline,koluna sağlık arkadaşlarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.