Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 19 yıl arkadaşlar ellerinize ve yüreğinize sağlık..çok etkileyici resimler bunlar inanın tüylerim diken diken oldu off!
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 18 yıl Yazar Andamar yerlilerinin moderenleri mi bu amcamlar,martı.....
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl martılar yeni yıkadığın balkonun üstüne pislemedikçe güzel alttaki resim gerçekten çok hoş
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl martılar yeni yıkadığın balkonun üstüne pislemedikçe güzel alttaki resim gerçekten çok hoş ben martı hastasıyım aslında.. martılarla ilgili hikayeleri bulabildiğimce okurum.. onları uçarken seyretmekte ayrı bir güzellik bana göre.. bi sonraki resim de evet çok hoş.. duygularımızı anlatmaktaki en güzel hareket..
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl zaten istanbuldaki martılar gitseler bi yerlere istanbul ne halde olur bilmiyorum...güvercinlerde iyidir.aslında tüm hayvanlar güzeldir hepsini çok severim.ama kuşlar herşeyi anlıyor gibi geliyor bana.yan yan bakışları gagaların yapısından dolayı dvmlı tebessüm etmelerine ölüyorum resmen bu da en güzel güvercinlerde oluyor martılar biraz daha sert bakıyolar
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl güvercinleri de severim.. zaten bütün kuşlara ayrı bir sempatim vardır.. gün doğumunda onları izlemek insana neşe katıyor.. bende bunu seviyorum.. evet martılar sert bakıyorlar..buranın ağasıyım tipinde der gibi.. ama onlarında bir güzelliği var işte.. severim kerataları ne olurlarsa olsun..
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl hele o kırlangıçlar yok mu ? çatal gibi kuyrukları ufak bi su birikintisi bulmaya görsünler ordan su alıp yuva yapıyolar
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl hele o kırlangıçlar yok mu ? çatal gibi kuyrukları ufak bi su birikintisi bulmaya görsünler ordan su alıp yuva yapıyolar Akıllı kuşlar..
Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 18 yıl resim ekle kız martı_name..kusura bakma yarın sabahtan eklerim arkadaşım.. ben stajdayım çıkmak üzereyim..söz yarın eklenmiş bulursun resimleri..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.