Φ mystic river Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Bir arkadaşım sinemaya galeta,cips ve sıkı durun "hazır cacık"la gitmiş ve film izlerken onları yemiş..geçenlerde de önümdekiler çay içiyorlardı,pizza yiyenler,katır kutur çerez yiyenler...Bir de burada olmuyor ama İstanbuldaki sinemalarda millet tezarruat yapıyor fısır fısır devamlı konuşanlar... Sevişme sahnelerinde böğürenler falan... Sinema kültürümüzde bir terslik mi var acaba?!? Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 çoq gördüm bunları katılıyorum Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 babam ve oğlum filmini izliyorum vede arkamda birisi tesbih çekiyor ve tesbihin sesi ilk yarının ortalarına doğru nerdeyse tek replik gibi gelmeye başladığı bir sıra; "artık sağa sola bi selamınızı bir versenizde namaz bi sona erse ve filmimizi izlesek"demiştim... defalarca özür dilemişti,sonra kendime kızmıştım daha düzgün söyleyebilirdim diye.... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2006 babam ve oğlum filmini izliyorum vede arkamda birisi tesbih çekiyor ve tesbihin sesi ilk yarının ortalarına doğru nerdeyse tek replik gibi gelmeye başladığı bir sıra; "artık sağa sola bi selamınızı bir versenizde namaz bi sona erse ve filmimizi izlesek"demiştim... defalarca özür dilemişti,sonra kendime kızmıştım daha düzgün söyleyebilirdim diye.... ha sen tesbih sesleri yüzünden filmi anlayamadın öyle mi sinemada ayıların bile dikkatini çekecek sahneler olduğundan böyle şeyleri tiyatroda yaşıyorum adam sahnedekinin sesini bastırmaya çalışıyor ya Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2006 oyunun en acıklı sahnesi anne hasta çocuğuyla doktorun yanında çocuk ümitsiz durumda doktor alınamayacağını bildiği halde ilaç reçetesini uzatıyor anne: sen onu bırak masanın üstündeki portakalı ver çocuk hiç portakal yamedi diyor burda normal seyircilerin gözünde bir sulanma oldu ama arkadan bir kadın kahkayı basıp hiç portakal yememiş diye bağırdı sahneyi replikleri çok iyi hatırlıyor olamayabilirim çok önceden izlemiştim Alıntı
Φ agnost Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Evet oluyor..kendini piknikte sanabiliyor insan..ayrica mekanin karanlik olmasida baaaaaazi intim elektriklenmelerin vuku bulmasina vesile olabiliyor, ardindan ani gelen molayla birlikte acilan isiklar bu olayi gozler onun serebiliyor..hos olmuyor hic hos olmuyor Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 ben çok utandım kendimden o gün o kahkahayı atan aslında .... zayıf oyunculara hiç dayanamam ayrıca zayıf senaryoya bu zayıflıklar en dramatik sahneleri komediye çevirir. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.