Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 15 yıl Bugün Istiklal Marsi'mizin kabul edilisinin 89.Yildönümü. Ilk Meclis Binasinda yapilan anma töreninde konusan TBMM.Baskani M.Ali Sahin,Istiklal Marsi kutlamalari nedeniyle soykirim yasalarini kabul edenlere seslenerek "AYNAYA BAKIN "dedi. TBMM.Baskani M.Ali Sahin'in bu sözünü alkislamamak mümkün degildir.Tarihleri soykirimlarla döktükleri kanla yazilmis olan ülkelerin Türkiye'yi gercek olmayan iddialarla suclu gösterme gayretleri ibret ve utanc vericidir o ülkeler adina. M.Ali Sahin evet "aynaya bakin "demekle cok yerinde bir ifade kullanmistir. Buna hic kimsenin bir diyeceginin olmadigina eminim.Ben ayni M.Ali Sahin'den Türk Ulusu'nun Istiklal Marsi icin 'IRKCILIK 'iceriyor diyenler icinde bir cift söz duymak isterdim.Ama maalesef bu olmadi.Saniyorum ki Istiklal Marsimizi irkcilik iceriyor diyenlerle bir catisma nedeni cikarmamaya özen gösterdi cünkü sonucta Istiklal Marsimiza irkcilik iceriyor diyenlerle AKP cok mükemmel bir isbirligi icinde siyaset yapmaktadir.Gerek TSK'ya karsi gerekse Laiklige ve Mustafa Kemal'e karsi yapilan siyasette Istiklal Marsimiza IRKCILIK damgasini vuranlarla cok iyi anlasmaktadirlar. Ic konjuktürde,isbirlikcilerin suyunda giden fakat dis konjuktüre karsida ic konjuktürü kendi cikarlari dogrultusunda kullananlarin samimiyetlerine ne kadar inanilir bilinmez ama ortada bir gercek var ki o da Istiklal Marsimiza 'IRKCILIK ICERIYOR 'diyenler dis gücler degildir,icimizdeki birileridir. saygilarla
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 15 yıl Yazar 89 yil önce kabul edilmis olan istiklal ve istikbalini emperyalizmin girtlagindan cekip cikaran Türk milletinin Istiklal Marsin IRKCILIK iceriyor diyebilecek kadar kendilerini ve milliyetlerini kaybetmis olanlar var günümüzde.Bunlar milletimizin,bayragiyla,kültürü ve tarihiyle,bagimsizligi ve egemnligi ile sorunlari olan ve ipleri uzaktan kumanda edilen odaklardir. Milli devletini,milli kültürünü,Türklügünü tartisan bir Türkiye normal bir Türkiye degildir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.