Φ arman Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Bir uçtaki düşüncelerin asil duruşu..Engin bilgisi ve saygın karakteriyle hayranlık duyulası yazıların sahibi.. Tarihi bilgilerini objektifçe bizlerle paylaşan öğretmenimiz..İyiki buradasınız.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 arman ne desem ki ben şimdi,çok şaşırdım ve mutlu oldum... güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum... yüreğinin güzelliği için de.... çok incesin Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 o bir hanımefendi.... o bir fıstık o ablasının bir tanesi o canciğerim nartanem allah gönlüne göre versin.....tezini tez elden tamamlayasın herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 kendisi pek tanımama rağmen iyi bi kişi oldugunu düşündüğüm forumdaşım... çok bilmek çok düşünmek demektir... hayat umarım istediğin yönde gider. sana tıbbın şaşıracağı kadar sağlık ve tarihin yazamayacağı kadar başarı diliyorum.. saygılar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 tam bi hanımefendi..........iyiki varsın yüreği güzel... yüzü güzel....can insan....... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 tekrar doğum günün kutlu olsun..... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 saygı duyuyorum ..tam bi renk cümbüşü... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 çiçeğime,madein ime canlar sizi sewiyorum sayman; teşekkür ediyorum arkadaşım , saygı bizden ilbey; beyefendi,saygıdeğer arkadaşım,çok teşekkür ederim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 ben senin anı defterine yazmamışım ne ayıp ya neyse güzelim bende seni tanıdığıma çok sevindim umarım dilediğin mevkiiye gelir ve başarılı mutlu olursun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Zeynoo ... Çok fazla tanımıyorum seni ama bu yüreğindeki güzelliği, samimiyetini,sıcak kanlılığını görmeme engel değil sanırım.. Hayatın tozu her zaman bir gökkuşağı renginde bulsun seni... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 gece yağmuru, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 herkesin bayramını kutladıgı zaman benim gözümde zaten yeri çok yükselmişti fazla tanımıyorum ama aile terbiyesi,edep,güzel huyluluk hepsi var onda... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 ne güzel şeyler söylemişsin golgi teşekkür ederim...çok incesin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 ne güzel şeyler söylemişsin golgi teşekkür ederim...çok incesin kırılcam şimdi bu yazdıklarını mineu meydün de görseydi keşke ... Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Asaletin biçimlenmiş hali.. Yüreğini sevgisinin sıcaklığıyla ısıtan ve aydınlatan .. Bu aydınlığını benimle paylaşan.. Tanıdığım en hanımefendi.. Ve en sihirli güzelliğe sahip.. Zeynoom Serenadem ya da kısaca Yarem.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Asaletin biçimlenmiş hali.. Yüreğini sevgisinin sıcaklığıyla ısıtan ve aydınlatan .. Bu aydınlığını benimle paylaşan.. Tanıdığım en hanımefendi.. Ve en sihirli güzelliğe sahip.. Zeynoom Serenadem ya da kısaca Yarem.. sana ne demeli bilmiyorum ki; inandığım yada inanmadığım herşeyi tersine çeviren, yolda kalan otobüslere rağmen cinnet geçirmemeyi başarabilen topkapıda kafanı şişirmeme bile ses çıkarmayan bazen en saçma tartışmalarda beni güldürmeyi bilen önyargılarımı yokeden, sormadan güvenmemi sağlayan.... armance değil, arman hiç hiç değil... sadece enes seni tanımak ne büyük bir şans.... iyi ki varsın.... İçine her düşen Kendi keşfi sanıyor seni Oysa sen Melekleri bile kıskandıracak kadar kendinsin Ve kendini acıtmak istiyorsun ama güller kendine batamaz Bilmiyor musun? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 seni de buralarda özledim canım çok çok öpüyoruum seni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2006 Pek tanımıorum ama çok iyi bi yüreği oldugunu belli ediyor.. Herşey gönlünce olsun Serenade Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 canım bende seni özledim dicem, 1 saat önce konuştuk daha seni seviyorum natalia, çok teşekkür ederim, Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 canım bende seni özledim dicem, 1 saat önce konuştuk daha seni seviyorum natalia, çok teşekkür ederim, Nazik, ince, onurlu, sempatik, tutarlı bir insan olan ve duruşu ile verdiği gücü ve yumuşak ruhu ile anlamlı mesajını algılamamak mümkün değil... İyiki varsın sevgili seREnaDE... Seni güzel bir insan ve anlamlı bir dost olarak çok seviyoruz... . . Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Nazik, ince, onurlu, sempatik, tutarlı bir insan olan ve duruşu ile verdiği gücü ve yumuşak ruhu ile anlamlı mesajını algılamamak mümkün değil... İyiki varsın sevgili seREnaDE... Seni güzel bir insan ve anlamlı bir dost olarak çok seviyoruz... . . sevgili DİPNOT; öncelikle çok teşekkür ederim... böyle bir izlenim bırakmış olduğum için seviniyorum ve bu kadar doğru anlaşıldığım için de.... iyi ki varsınız Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 canım nerelerdesin ya özledim ben seni Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.