Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 15 yıl o ne beee öyle isim mi olurmuş koyanın aklından süphe ederim benim yiğeniiimmmmmm çaktırmayın adını ben koydum elif
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 15 yıl sen mi koydun adını ben de diyorum bu adda bişey var şaka şaka ilk kez senden duydum bu adı ve beğendim güzel yani de anlamı ne amett arkadaşım ayşe
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 15 yıl ayşee ablam olur kendisi =) evet ben koydum adını ama eniştemin hala haberi yok ablamla aramızda.ablama söylemiştim bu ismi koyması için ben askerdeydim çisel doğduğunda izne gelmiştim habersiz zaten bütün izinlerimde habersiz gelmiştim neyse konumuza dönelim adını ne koydunuz dediğimde çisel koyduk demişlerdi çok sevinmiştim =) anlamıda hani az bi yağmur yağdığında yağmur çiseledi deriz ya öyle yani emrah
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 15 yıl arkadaşım anlamıda güzelmiş ben eniştene haber uçururum hiç sorun değil amett gül
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.