Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Allah Allah bu da tanıdık değil... Serdar Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 eski bir arkadaş merve Alıntı
Φ Leonardo Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 bir zamanlar kız arkadaşımdı fikret Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 yan apartmandaki arkadaşım gülay Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 o ne beee öyle isim mi olurmuş koyanın aklından süphe ederim benim yiğeniiimmmmmm çaktırmayın adını ben koydum elif Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 sen mi koydun adını ben de diyorum bu adda bişey var şaka şaka ilk kez senden duydum bu adı ve beğendim güzel yani de anlamı ne amett arkadaşım ayşe Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 ayşee ablam olur kendisi =) evet ben koydum adını ama eniştemin hala haberi yok ablamla aramızda.ablama söylemiştim bu ismi koyması için ben askerdeydim çisel doğduğunda izne gelmiştim habersiz zaten bütün izinlerimde habersiz gelmiştim neyse konumuza dönelim adını ne koydunuz dediğimde çisel koyduk demişlerdi çok sevinmiştim =) anlamıda hani az bi yağmur yağdığında yağmur çiseledi deriz ya öyle yani emrah Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 arkadaşım anlamıda güzelmiş ben eniştene haber uçururum hiç sorun değil amett gül 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 tanımıyorum fulya Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 komşunun oğlu zeki Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 sabah sabah ne oyunuysa rüyamda gördüm annemin komşusu Melike Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 arkadaşımın oğlu sezgin Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 en yakın arkadaşımın annesi.. huriye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.