Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl Zeynep mi..İki tane tanırım,ikisini de özledim.. Berrin'i tanımam.. Özlem..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl okey oynamayı seven bir amcam biz ona aramızda maydanoz deriz... Lütfü
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl okey oynamayı seven bir amcam biz ona aramızda maydanoz deriz... Lütfü babamın arkadaşı..biz ona aramızda lütfü amca deriz... sevil..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl eski bir arkadaşım menşure annemin yengesiymiş..hiç tanışmak nasip olmadı ama evde çook adı geçer... aynur..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl bir tanıdık Fikriye tanımıyorum galiba...hatırlayamadım.. şakir...
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl bende tanıyamadım Naciye bizim bi karşı komşu vardı yaşlı bi teyze... aynur..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl aynuru bugün sormuştun unutkan... bir tanıdık... Rüştü (şu b vitaminini bırakmasaydım keşke... ) rüştü reçber var bi türkiye maçında imza almıştım, tanıyorum sayılır... murat..
Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 18 yıl hımmmmm mahmutu tanımam songül.. bende songül ü tanımam... birgül..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.