Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl tanımıyom... cavit.. cavitciiimmm den başkasını tanımam nagehan ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl tanımam nigar.. talibova mıı ?? tanımam yaw kimmiş o sen ahmet i kesin tanırsın ama
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl belki inanmıycan ama ahmet adlı tanıdığım kimse yok.. ayşe..
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl belki inanmıycan ama ahmet adlı tanıdığım kimse yok.. ayşe.. wallamı yok çok yazık çookkk ayşe mi o da kim ? ben olmayım sakınn nilay ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl tanıyamadım canım yaa oda kim sinem bak şimdi olmadı sinemde kimmiş , deseydin bal köpüğü diye bak ne derdim sana o zaman ?? yumote ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl bak şimdi olmadı sinemde kimmiş , deseydin bal köpüğü diye bak ne derdim sana o zaman ?? yumote ? arkadaşım bal köpüğü
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl arkadaşım bal köpüğü hımmm kısa zaman önce tanıdığım kalbimin en içine yerleşmiş çok şeker bişeyy dilek ?
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl hımmm kısa zaman önce tanıdığım kalbimin en içine yerleşmiş çok şeker bişeyy dilek ? canım benim yaa çok tatlısın sen dilek lisede sınıfta vardı bitane zeynep
Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 19 yıl Zeynep.. Hımm.. Belki çıktığım kızlardan birinin adıdır ama hatırlamıyorum tam olarak.. Abdülmüttalip
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.