Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl Lise den arkadasim, hatta iki gün evvel yine karsilastim Aysun
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 19 yıl aysun güzel bir hanımdır kendileri ama tanışıklığımız yok görmüşlüğümüz var.. nalan
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Uzaktan bir akraba, birde liseden tanidigim bir Nalan var..... Hüsamettin
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl kankim tanır ben tanımıyom behçet.. valla tanıyom kankim hüsnü annemin amcası behçet de bisim necatigil'lerin oğlu
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Behçet Necatigil demek Kankim sen beni öldürecen varya seyfullah
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl valla tanıyorum iş yerimden arkadaşın amcası kuyumcudur kendisi vehbi
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Feyzullah ( bunuda tanımazsan hatırım kalır kankim ) kankim sana yemin ederim feyzullah da seyfullahın abisi sen sormadan ben yazıyım diğer kardeşlerinin ismide beytullah nesrin
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Nesrin kim cidden bilmiyom,tanımıyom,gelmeyin üstüme gidin kankime sorun
Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 19 yıl Aslında değil ama; Nesrin deden neslin baban(Mehter marşı) Zeynep..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.