Gönderi tarihi: 17 Mart , 2006 19 yıl Yazar mavi araba içinde hayalini gerçekleştirmiş iki kişi var...
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl cerenimo harika resimler bugün ne diyim yani senin katmandu ve adrenalinin küba-havana resimleri....... harikasınız
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 19 yıl cerenimoo........ gidersen beni de götür lütfen................ne kadar güzel hayranım ben oralardaki yaşantıya.....doğaya...insanlara.....ne kadar gerçek herşey oralarda.....
Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 19 yıl ne demiş Mademe "önemli olan uzaklık değil ilk adımı atabilmektir"çok doğru demiş..belki birgün olurrr.değil katmandu aya bile çıkarız
Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 19 yıl Yazar 'Hayat herşeye gebe demişti' biri... doğru... ne olacağı belli mi olur...gerçi buralarda kalmak için neden çok ya...gene de...
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl katmandu ya şimdi gitmenin tam zamanıdır...buralardan bıktım...biraz olsun onların mücadelesinide anlarızz diiiiiiiiiiiimmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiii....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.