Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 20 yıl şu cümleyi türkçeye çevirmeme yardım eder misiniz? latince sanırım ''TE NA NİHİLİS PRO SONO'' maalesef elimde ipucu yok... şimdiden teşekkürler...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2005 20 yıl Gördünüz mü? bakin iste bir kac sözcükten olusmus yazi dizisini bile cözemiyorum. Simdi naapcam, tüm bildiklerim bosa gittiiii. (yok yok ..gercekten bilseydim yardim etmeye calisirdim)
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 20 yıl Yazar hımmmm bana da tre...nihilis...ve pro kelimelerinden dolayı latince gibi gelmişti... bildiğimden diil yani!!! marx'ın sözü sanırım...
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 20 yıl "sen tek basina hic birseysin " yani derme catma salladim te= sen nihilis= hicbirsey olsa gerek pro= Türkce karsiti yok sanirim pro ve contra nin pro su, dieyim ben san
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 20 yıl Yazar çok teşekkür ederim... latince değil demiştin sanırım... peki ne'ce?
Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2005 20 yıl latince diil, ama Ispanyolca, Ingilizce ve Italyanca ayni kökten cikan diller oldugu icin, derme catma salladim ve acikcasi nerden alinti oldugunu bunun icin sordum, hangi dil oldugunu tam olarak cikaramadim.... bence benim cevirime de güvenme zaten.... ama bendede takintzi haline dönüstü bu cümle simdi...
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 20 yıl Yazar [sorma ya bende de... deli gibiyim 3 gündür... çeviri siteleri beni sapık sanıyooooooooo.........
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 20 yıl Portugiesisch Te Na Nihilis Pro Sono yazildiginda ve ingilisceye cevrildiginde.. you in the nihils for sleep cümlesi olusuyor ingilisceden almancaya cevrildiginde... Sie im nihils für den Schlaf.. cümlesi olusuyor almancadan türkceye cevrildiginde Sie im Nihils für den Schlaf "bu dogru bir cümle degildir" Sie im nihils = Nihils bir yer olsa diyelim..... Nihilsde Für den Schlaf= Uyumak için
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 20 yıl bir harfin bile yalnis yada eksik yazilmasindan ne kadar degisik bir anlam cikacagini su an ögrenmis oluyoruz ne diyeyim alaTurka, kelimeyi ilk yazarken yalnis yazmisim , özür
Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2005 20 yıl nerden buluyosunuz böle kaelimeleri cümleleri bu olsa olsa papua yeni gine ce dir
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2005 19 yıl ''TE NA NİHİLİS PRO SONO'' 18 HARF A-E-İ-İ-İ O-O-O N-N-N H- P-R- S-S T-L BU HARFLERDEN EN MANTIKLI CÜMLEYİ KURUN, BİR HARF NE ARTMALI NE EKSİK KALMALI
Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2005 19 yıl BULDUM BULDUM EVREKA EVREKA ''TE NA NİHİLİS PRO SONO'' ÇÖZÜMÜ ON TİP HORON SESİNİ AL
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.