Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Tüm ülkelerde yas günlerinde bayraklar yarıya indirilir,bir ülke buna uymaz neden? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Kaç gün oldu bi cevap yok ,çok mu zor geldi arkadaşlar. Alıntı
Φ erzaim Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 bilmiyorum ama bayrağı olmayan ülke var mı? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 bilmiyorum ama bayrağı olmayan ülke var mı? Kulüplerin bile bayrağı var,bayraksız ülke olurmu hiç. Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 belki o ülkede yas tutmak yasaktır yani en azından bunu bayraklarını yarıya indirerek yapmıyorlardır... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Tüm ülkelerde yas günlerinde bayraklar yarıya indirilir,bir ülke buna uymaz neden? Belki de o ülke için hergün yastır (ya da hergün yas havasında geçmektedir).Ya da o ülkede yas ilan edebilecek kimse yoktur Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Ha gayret çok ta zor değil bulacaksınız... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Ha gayret çok ta zor değil bulacaksınız... Keşke başlığı genel kültür olarak atsaydım.... Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Ha gayret çok ta zor değil bulacaksınız... Gayret etmemize teşvik etmek için biraz ipucu verir misin? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 Gayret etmemize teşvik etmek için biraz ipucu verir misin? Tamam;bu ülke kenan ülkesinin güneyinde kalıyor. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Tamam;bu ülke kenan ülkesinin güneyinde kalıyor. İsmini hiç duymamıştım bu ülkenin yoksa Afrika (veya Antartika) kıtasında mı? Tahminimce Antartika falandır da insanların yaşayabileceği uygun mevsim koşulları olmadığından. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 İsmini hiç duymamıştım bu ülkenin yoksa Afrika (veya Antartika) kıtasında mı? Tahminimce Antartika falandır da insanların yaşayabileceği uygun mevsim koşulları olmadığından. Yok canım sende hiç alakası yok.. Alıntı
Φ ?????? Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 sanırım cevap: filistin...nedeni de 1948 den buyana israil işgalinin altında olması olabilir.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 belki o ülkede yas tutmak yasaktır yani en azından bunu bayraklarını yarıya indirerek yapmıyorlardır... Bende onu diyorum ya,bayraklarını neden yarıya indirmiyorlar? Alıntı
Φ 10 yaşında bir çocuk Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2006 çünkü bayrak asamazlar!!! mı acaba??????? Alıntı
Φ sametius Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 tamamen sallıyorum.. bu ülke aslında özerk bi bölge olmasın mesela vatikan falan.. biliyorum başlı başına bi ülke değil ama sallıyoruz du bi..vatikan da bayrakları yarıya indirmezler onlar için kutsal bi bayraktır falan filan die de buna devam edicem.. inşallah cevap bu değildir.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Allah dualarını kabul etti,cevap bu da değil. Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Tamam;bu ülke kenan ülkesinin güneyinde kalıyor. Yav güneyinde kalıyor dediğin ülkenin adını yanlış yazmış olma (?) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yav güneyinde kalıyor dediğin ülkenin adını yanlış yazmış olma (?) hayır ülke doğru ama yön olarak güneydoğusu da denilebilir.(Acaba bende başlığı ''culture'' olarak mı atsaydım...) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 hayır ülke doğru ama yön olarak güneydoğusu da denilebilir.(Acaba bende başlığı ''culture'' olarak mı atsaydım...) çatlatacaksın ha,bulamıyoz valla googlee de varmı dır:) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 çatlatacaksın ha,bulamıyoz valla googlee de varmı dır:) Aman çatlamayın ben sizsiz ne yaparım,bak bakalım google'a... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Aman çatlamayın ben sizsiz ne yaparım,bak bakalım google'a... dostum sakın cevabı sende bilmiyor olmayasın sende bulamadın bıze aratıyorsun belkıde he he Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2006 dostum sakın cevabı sende bilmiyor olmayasın sende bulamadın bıze aratıyorsun belkıde he he Benim bildiğime profesör matematik hastası şahit olur herhalde.Ama bilemediklerimi bulamadıklarımı size aratmak iyi fikir saol:) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Benim bildiğime profesör matematik hastası şahit olur herhalde.Ama bilemediklerimi bulamadıklarımı size aratmak iyi fikir saol:) [/quote bilemeyom habu sıtede yenıyyum da cahalem abe kusura bakmayasen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 ''bilemeyom habu sıtede yenıyyum da cahalem abe kusura bakmayasen''...Var ya böyle şiveyi ömrümce görmedim.Başta doğulu ortada karadeniz sona doğru roman/koca macır sonda doğulu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.