Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Harbi erkek

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

valla laf agzindan cikti bikerem... gerisine ben karismam, aranizda halledin ... -_-

:P

• 2 hafta sonra...
  • Cevaplar 54
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar,

Harbi erkek olmak ne işe yarıyor ki!..

Açıkçası şu ana kadar yazılan özelliklere hatta daha fazlasına sahibim. Bunu ne kasıntı olduğumdan, ne de bir hatun tavlamak istediğimden yazmıyorum.

Çünkü evliyim ve 2 çocuğum var!..

Ama mutlu değilim. Eşim belki çok mutlu olabilir. Belki beni çok seviyor da olabilir. Ama yıllardır bu evliliği hep ben taşıdım ve yoruldum.

Hep ben anlayışlı olmak zorunda kaldım.

Hep ben affetmek zorunda kaldım.

Hep ben fedakarlık yapmak zorunda kaldım.

Hep ben kendimi ertelemek zorunda kaldım.

Hep ben...

Hep ben...

Hep ben...

Bu liste böyle uzayıp gidiyor.

Şimdi harbi erkek olduğum için pişmanım. Keşke böyle olmasaydım diyorum. Ama artık çok geç biliyorum. 38 yaşındayım ve gençlik uçtu gidiyor.

Harbi erkek olmak, harbi bir hatunla evli olunca güzel. Aksi halde işkence gibi bir hayat.

Şimdi ben harbi bir erkek oldum da başım göğe mi erdi?

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar,

Harbi erkek olmak ne işe yarıyor ki!..

Açıkçası şu ana kadar yazılan özelliklere hatta daha fazlasına sahibim. Bunu ne kasıntı olduğumdan, ne de bir hatun tavlamak istediğimden yazmıyorum.

Çünkü evliyim ve 2 çocuğum var!..

Ama mutlu değilim. Eşim belki çok mutlu olabilir. Belki beni çok seviyor da olabilir. Ama yıllardır bu evliliği hep ben taşıdım ve yoruldum.

Hep ben anlayışlı olmak zorunda kaldım.

Hep ben affetmek zorunda kaldım.

Hep ben fedakarlık yapmak zorunda kaldım.

Hep ben kendimi ertelemek zorunda kaldım.

Hep ben...

Hep ben...

Hep ben...

Bu liste böyle uzayıp gidiyor.

Şimdi harbi erkek olduğum için pişmanım. Keşke böyle olmasaydım diyorum. Ama artık çok geç biliyorum. 38 yaşındayım ve gençlik uçtu gidiyor.

Harbi erkek olmak, harbi bir hatunla evli olunca güzel. Aksi halde işkence gibi bir hayat.

Şimdi ben harbi bir erkek oldum da başım göğe mi erdi?

bravo....işte bu yüzden evlenmeyeceğim kardeşim....

Gönderi tarihi:

Sayın Vakana,

Gerçekten mutlu olabileceğin birini buldun mu evlen. Ama evlenmeden önce bin kere düşün.

Ve kadına gereğinden fazla değer verme. Benim hatam bu oldu.

Sözlerim yanlış anlaşılmasın. Kadına değer verme demiyorum. Gereğinden fazla değer verme. Sen gönlünü ardına kadar açıp, sonsuz değer veriyorsun. Kadın ise bunun kıymetini bilmek yerine sömürmeyi seçiyor. İşte o zaman çok acı oluyor hayat.

Saygılar,

Gönderi tarihi:

Çok küçük yaşta 17 yaşında nişanlandım.Çok büyük bir aşkla. Sonra olmadı evlenemedik ayrıldık.

Aileler tabi o dönem yaşımızdan ötürü şiddetle karşı çıktılar. O yaşlarda aileye bağımlısın.

Üni. okurken başka bir kızla tekrar nişanlandım..Sonra gene çok genç askerlikten önce evlendik :)

Hayata hızlı bir giriş yaptık. Büyük sorunlar da hızla bize girişti. :D

Şimdi mutluyum ama.. Şu an yaşıtlarımın çoğu bekarken benim minik bi oğlum var :)

Fazla birlikte olup ilişkinizi dejenere etmezseniz, zevkli birlikteliğe dönüşüyor ilişkinizde.

İşim gereği zaten çok seyahat etmek zorunda kalıyorum.

Sonuçta gerçekten kız ve erkekler farklı yaratıklar.

Karşılıklı saygıyı yitirmemek ilişkinin ömrünü uzattığı gibi, sevgiyide diri tutuyor.

Bence ne evlilikten ne de birlikteliklerden korkmayın. Mutsuzda olabilirsiniz ama olsun.

Hayatı paylaşmak güzel ve erkek için sorumluluk yüklenmek çok önemlidir. İş hayatında da

bu daha erken başarı getiriyor.

Ben çok sorun ve üzüntü yaşadım ama çok mutlu anlarda. Belki beyin, geçen süreçte sırf mutlu anları

hatırlatan bir ilizyonda yapıyor olabilir.

Hayat çok açıdan "riskler" taşıyor ki bence riskleri alın. Yoksa çok monoton olur herşey.

SaNTo...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.