Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 19 yıl AŞIK OLMADAN EVLENDİNİZ BELKİ, BELKİ DE EVLİLİK SONRASI AŞKINIZ BİTTİ ! OLDU YA TEKRAR AŞIK OLDUNUZ, NE OLACAK ŞİMDİ ? ERKEKLER DOBRA KONUŞUR AMA BAYANLAR YİNE SANSÜRE TAKILIR SANIRIM...
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl eşimi seviyorum ama kafası hiç çalışmıyor bazen beni sinir ediyor,çok ağırkanlı davranıyor..şimdi bu aşk yok mu demek..
Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2008 16 yıl AŞIK OLMADAN EVLENDİNİZ BELKİ, BELKİ DE EVLİLİK SONRASI AŞKINIZ BİTTİ !OLDU YA TEKRAR AŞIK OLDUNUZ, NE OLACAK ŞİMDİ ? ne çok aşk kelimesi geçti yazının içerisinde yahu..cevapmı?yandığınızın resmidir..
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2008 16 yıl Evlenenlerin illede asik olmalarimi gerekiyor sizce?Bence degil. Evlilik bir anlasmadir,iki kisinin birbiriyle birlikte yasamasini düzenleyen bir anlasma.Ha bu iki kisi birbirine asik olmus olabilirler de, ama asik olmak evliligin özünü degistirmiyor yani asik olununca evlilik gül bahcesine dönmüyor belki ilk dönemlerde böyle bir durum olabilir ki bunlara halk dilinde cicim aylari denir.Evlilik de önemli olan karsilikli saygi ve güvenin yanisira ekonomik yönden de biraz akar sahibi olmaktir.Bilmiyorum kacimizin anasi babasi asik olarak evlenmisler birbirleriyle! Bence asik olmak bir yana,evlilik asgari müsterekte anlasan iki kisinin birlikte ve yasalar cercevesinde yasamalaridir.Eger karsilikli saygi ve birlikte yasamaktan kaynaklanan birde sevgi mevcutsa geriye diger detaylar kaliyor ki bu detaylarin cözümüde birlikte yasamaya karar vermis olanlarin elbirligi yapmalarina baglidir.Tabii ki insan ancak anlasabilecegi bir esle birlikte olmaK ister,bu nedenle bu iki kisinin birlikte yasamaya karar vermelerinden önce belirli bir süreyi biribirini tanimak icin ayirmalari gereklidir.Bu birbirini tanima süreci icersinde birbirlerine karsi olumlu sicak duygular duyabilecekleri gibi,birbirini tanidikca birbirleriyle birlikte yasayip yasayamama imkanlarinida tespit etmis olacaklardir.Bugün cogu evlilikler ekonomik ayarli oldugu icin sevgi genelde ikinci planda kalmaktadir. saygilarla
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2008 16 yıl Cevap vermek için ne çok geç kalmışız aslında. Şarkılarla söyleyelim söylenebilecekleri. (*) Evliler de Sever Aşk herşeyi affeder mi? Gelin Olmuş Gidiyorsun Aşk için ölmeli, aşk o zaman aşk Aşk hiç biter mi? Söyle bana, kim haklı? (*) Hazret-i Google'da "youtube giriş yazdıktan sonra ktunnel.com'a tıklayanlar ve şarkıları dinleyenler ne demeye çalıştığımı anlayacaktır. Başbakan bile giriyor, siz de girin diyor. Ne bakıyosun yüzüme
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Evlenenlerin illede asik olmalarimi gerekiyor sizce?Bence degil.Evlilik bir anlasmadir,iki kisinin birbiriyle birlikte yasamasini düzenleyen bir anlasma.Ha bu iki kisi birbirine asik olmus olabilirler de, ama asik olmak evliligin özünü degistirmiyor yani asik olununca evlilik gül bahcesine dönmüyor belki ilk dönemlerde böyle bir durum olabilir ki bunlara halk dilinde cicim aylari denir.Evlilik de önemli olan karsilikli saygi ve güvenin yanisira ekonomik yönden de biraz akar sahibi olmaktir.Bilmiyorum kacimizin anasi babasi asik olarak evlenmisler birbirleriyle! Bence asik olmak bir yana,evlilik asgari müsterekte anlasan iki kisinin birlikte ve yasalar cercevesinde yasamalaridir.Eger karsilikli saygi ve birlikte yasamaktan kaynaklanan birde sevgi mevcutsa geriye diger detaylar kaliyor ki bu detaylarin cözümüde birlikte yasamaya karar vermis olanlarin elbirligi yapmalarina baglidir.Tabii ki insan ancak anlasabilecegi bir esle birlikte olmaK ister,bu nedenle bu iki kisinin birlikte yasamaya karar vermelerinden önce belirli bir süreyi biribirini tanimak icin ayirmalari gereklidir.Bu birbirini tanima süreci icersinde birbirlerine karsi olumlu sicak duygular duyabilecekleri gibi,birbirini tanidikca birbirleriyle birlikte yasayip yasayamama imkanlarinida tespit etmis olacaklardir.Bugün cogu evlilikler ekonomik ayarli oldugu icin sevgi genelde ikinci planda kalmaktadir. saygilarla Dünyada mantık evliliği kadar kötü bir şey varmıdır?Politika.. İçerisinde sevgi yok,aşk yok,heyecan yok,neymiş anlaşmakmış önemli olan..peki birbirine aşık iki insan anlaşamıyor olsa hiç birbirlerini severlermiydi? Bakıyorsun tahsili yerinde maddi durumu yerinde karakterde oturmuş tamam,bundan iyisi şamda kayısı,hayır öyle değil daha doğrusu bu kadar basit değil sırf aşksızlıktan ne çok evlilik yerle bir oluyor hiç düşündünüzmü?ve ne çok insan mutsuz oluyor..
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Politika arkadaşımız ımzasında en büyük özür sevgisizliktir demiş.. aşk evliliğine hayır sevgi evliliğine evet mantıkla aşkın dengesi
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Ya düşünüyorumda bu forumda evlilik hakkında en çok bekarlar yorum yapıyor..Evliler açıklasın aslında değil mi?yoksa eşleri okur diyemi korkuyorlar biz bekarlara atıp tutmak kolay oluyor,teorı bızde asıl pratık onlarda
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Ya düşünüyorumda bu forumda evlilik hakkında en çok bekarlar yorum yapıyor..Evliler açıklasın aslında değil mi?yoksa eşleri okur diyemi korkuyorlar biz bekarlara atıp tutmak kolay oluyor,teorı bızde asıl pratık onlarda evet
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 16 yıl Evlendiniz, aşkınız bitti ve bir başkasına aşık oldunuz. En doğrusu kendine hakim olarak beklemek, ben her aşkın geçici olduğuna ve sevgiye dönüşeceğine inanırım. Yeni aşkınız da bir süre sonra küllenecek, yeter ki bu sürede o kişiden uzaklaşın, kendinizi kaptırmayın. Çünkü ilk eşinizle yaşanmış uzun bir geçmişiniz ve belki de çocuklarınız var. Aşktan aşka koşmak başlangıçta güzel ve özgürlük hissettiren bir duygu olsa da, size pek çok kazanılmış şeyi de kaybettireceğini düşünüyorum, üstelik mutsuz edeceğiniz insanlar da cabası. Keşke aşk bir ömür boyu devam etseydi, o zaman durmayın yeni aşkınıza geçin derdim. Unutmayın aşk dediğiniz şey bir nevi hastalık halidir ve aslında aşık olduğunuz kişi önemli değildir. Aşk kendi içinizdeki sevgi ihtiyacını birisine yöneltme halimizdir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.