Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Matrak Adamlar (2009) - Funny People

Ünlü bir komedyen olan George Simmons (Adam Sandler) hasta olduğunu öğrenmeden önce çevresindeki insanlara, akrabalarına ve ailesine nasıl davrandığı üzerine hiç düşünmemiştir. O kötü haberi aldığı anda yaşamı bir şerit gibi gözünün önünden geçmeye ve ne kadar kötü bir insan olduğunu düşünmeye başlayacaktır. Bunu yaparken Stand-up komedi yapmaya devam ederken diğer bir komedyen Ira (Seth Rogen) tanışacaktır. Ira mükemmel oynamış bu filmde bu adam bir harika film çok fazla bir özellik taşımasada değişik bir açıdan çekildiği ve olaylara yaklaşımı çok güzel diyebilirim. Zamanınız varsa kaçırmayın.

Yönetmen: Judd Apatow

Oyuncular: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana, Jonah Hill, Jason Schwartzman, Billy Concha, Aubrey Plaza,Torsten Voges, RZA

post-2-1263008375,2145_thumb.jpg post-2-1263008382,7745_thumb.jpg

Famous and wealthy funnyman George Simmons (Adam Sandler) doesn't give much thought to how he treats people until a doctor (Torsten Voges) delivers stunning health news, forcing George to reevaluate his priorities with a little help from aspiring stand-up comic Ira (Seth Rogen). Judd Apatow (Knocked Up) writes and directs this moving comedy that also stars Leslie Mann, Jonah Hill, Jason Schwartzman and Aubrey Plaza.

Director: Judd Apatow

Cast: Adam Sandler, Seth Rogen, Leslie Mann, Eric Bana, Jonah Hill, Jason Schwartzman, Billy Concha, Aubrey Plaza,Torsten Voges, RZA

Gönderi tarihi:

Adam Sandler...bu adam güldürür beni. Adminin tavsiyesine uyup seyredelim bakalım.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.