Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Ne günlere kaldik ey gazi hünkar, katir mühürdar oldu, esek defterdar! - Ziya Pasa

Derken.. bugünlerde yasadigimiz yasatildigimiz inanilmaz olaylari düsünürken düsünceye daldirilirken.. birden irkiliyorsun?

iddialar iddialar!

Evet aynen en son, ÖKK karargahi Irakta, bir pesmerge liderine suikast düzenliyecekler iddiasiyla basildi kafamiza cuval gecirdiler,

bu sefer arinc´a suikast bahanesiyle basildi hemde devletin ve milletin güvenligini ilgilendiren kozmik odalarda aranmak suretiyle...

Düsünüyorsun..

Iddialarin amaci orayi basmak degilde ne öyle ya kuzey Irakdan tam manasiyla bizleri silemeyenler.. baska ne amaci olabilir?

Kuzey Irakda güvenligimizi saglayanda orada varligimizi saglayanda bu kozmik odalar degil mi! devletin ve milletin güvenligini ilgilendiren kozmik odalarda aranmak suretiyle... artik tümüyle güvenligimiz tehlikeye girmis olmuyormu?

Kuzey Irak´dan tam manasiyla bizleri silemeyenler..

Devletin ve milletin güvenligini ilgilendiren kozmik odalarda aranmak suretiyle... silmeye calisacaklar.

Sirf kuzey Irak cephesimi..

Artik Türkiye'nin milli güvenligi tehlike altindadir..

BENIM DÜZENIM VAR

BEN DÜZENDEN MEMNUNUM

DÜZEN DEGISMEYECEK BOB Planida degistirmeyecek

Diyerek seriat´a bilincsizce yesil isik yakan vatandaslarimiz mevcut iken.. bu düsünceler icinde,

bugün televizyonda habere takildim bu haberi bende herkes gibi duymus olmaliydim.. son zamanlarda kulagimin üstünden gecen kelimeler derinlere indikce bu haberle bende tekrar kis uykusuna daldigimin farkina vardim bu haber yenimiydi! bugün izledigime göre yepyeni haberdi....

haberden alinti..

Yarbay Tatar'in veda mektubu

Karanliga bir nebze isik olmak için hayatima son veriyorum!

Amirallere suikast planlamaktan yargilanan Yarbay Ali Tatar, tahliye olduktan iki gün sonra ikinci kez tutuklama karari çikinca intihar etmisti. Yarbay’in 5 sayfalik veda mektubu ailesine teslim edildi. Yarbay mektubunda, “O delige dönmektense mezara giderim. Yapilan hukuksuzluga isyan için hayatima son veriyorum” diye yazdi.

Haberin devami tamami..

-http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Yarbay_Tatarin_veda_mektubu&tarih=01.01.2010&Newsid=279330&Categoryid=1-

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ersöz'ün kızı intihar girişiminde bulundu

Ergenekon davasının tutuklu sanıklarından emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün kızı Fulya Ersöz, intihar girişiminde bulundu.

Fulya Ersöz, taksiyle İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne geldi. Bileklerinden kan aktığı görülen Ersöz, basın mensuplarına "Daha önce de intihar ettim. İnsanların şerefleri ve onurları var. Bu insanları ne hale getirdiniz. Yakınlarını ne hale getirdiniz. Zekeriya Öz'den şikayetçiyim." diye bağırarak Levent Ersöz'ün odasının bulunduğu binaya girdi.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.