Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

AKP’nin stratejik liderliğinin (Abdullah Gül, Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç, Ahmet Davutoğlu) Fetullah Hoca cemaati ve bazı yabancı istihbarat kuruluşlarının desteği ile Türkiye için hazırladığı 2030 master planı basına sızdırıldı. Bu plana göre Türkiye Cumhuriyeti’nin 2030 yılına kadar üç parçaya ayrılması öngörülüyor: merkezi bir İslam cumhuriyeti, Doğu Anadolu’da bir Kürt cumhuriyeti ve Boğazlar ve İstanbul’u kapsayan uluslarası serbest ticaret bölgesi. Bu konudaki haber, ( -http://turkeyexposed.wordpress.com/- ) da yayinlandi.

AKP bu yolda hizla ilerliyor. Butun devleti, akademiyi ve basini ele gecirdikten sonra, orduyu notralize etme yolundalar.

Gönderi tarihi:

Sonuçlardan sebep üretmenin bir plan ile ilgisi yok.Biraz akıl ile bakarsak 2009 yerel seçim tablosunun renklerinin yorumu bu sonuca gidiyor.

Ne zaman olacağını bilemem ama 2030 gibi bir kehanet çok uçuktur.Bence 2013 e kadar bu iş biter

saygılarımla,

Gönderi tarihi:

Anlasilan o ki Erbakan'in kadayifinin alti kizarmaya baslamistir.Hocasinin izinden giden Erdogan bu kizaran kadayifin serbetini hazirlamaktadir.Bölünmüs bir Türkiye AB'nin aday listesinde olmadigi icin Türkiye Cumhurieti Devletinin adayligi iptal edilecek ve ellerinde kalan bölgenin devlet statüsünün kabulünden sonra yeniden AB'ne üyelik müracaati yapacaktir.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Politika dostum, bana inan bu senaryoyu bir yıl önce sorsalar ütopya derdim. Aklıma gelmiyor değildi, bir fantastik kurgu olarak düşünüyordum, ama o kadarı da olamaz diyordum.

Bugün gerçek olduğundan yüzde yüz eminim, hatta emin olmamanın bir yolunu göremiyorum.

Bir yıl daha geriye gidersek, "yakın düşmanı altetmek için uzak düşmanla işbirliği" teorisi yine aynı şekilde aklıma geliyor, fakat yüzde yüz emin olmadığım böyle bir suçlamayı dile getirmek istemiyordum.

Bunun gerçek olduğundan yüzde yüz emin olalı ise daha çok zaman geçti.

Geldiğimiz noktada gafletin dalaleti, dalaletin hıyaneti aştığı, geride yayan bıraktığı yüzde yüz, tamamen kesindir...

Gönderi tarihi:

Hatırlarmısınız bilmem,İstanbulda bir kültür merkezi yıkılmıştı bundan bir kaç yıl önce,ve bütün tv'ler,gazeteler aydın geçinenler çıkıp burayı yıktılar çünkü camii yapacaklar yerine demişlerdi,şimdi o yıkılan Kültür merkezinin yerine daha modern bir tesis yapıldı,ogün halkı bu söylemlerle galeyana getirip ''laiklik elden gidiyor'' söylemi geliştirenler bugün o yapıyı gördükten sonra sus pus oldular,sonra bi baktıkki yeni yalanlar bulmuşlar ülkeyi huzursuz etmek için,sözde ulusalcı(özde Irkçı ve dolandırıcılar) içeri alındığından bu yana bu tür palavralarla bu halk hep yönlendirilmeye çalışıldı ve halen bu çabaları görmekteiz maalesef....

Gönderi tarihi:

Politika dostum, bana inan bu senaryoyu bir yıl önce sorsalar ütopya derdim. Aklıma gelmiyor değildi, bir fantastik kurgu olarak düşünüyordum, ama o kadarı da olamaz diyordum.

Bugün gerçek olduğundan yüzde yüz eminim, hatta emin olmamanın bir yolunu göremiyorum.

Bir yıl daha geriye gidersek, "yakın düşmanı altetmek için uzak düşmanla işbirliği" teorisi yine aynı şekilde aklıma geliyor, fakat yüzde yüz emin olmadığım böyle bir suçlamayı dile getirmek istemiyordum.

Bunun gerçek olduğundan yüzde yüz emin olalı ise daha çok zaman geçti.

Geldiğimiz noktada gafletin dalaleti, dalaletin hıyaneti aştığı, geride yayan bıraktığı yüzde yüz, tamamen kesindir...

85 yilin yanlis, baskici ve inkarci politikalarinin iflasi sonucu gelebilecek en kötü bir nokta derim.

Kendi düsen aglamaz derler. Yillardir kardesi kardese öldürten, laik devletiz deyip imamhatip aciminda yaris yapan, Atatürkün izindeyiz deyip ülkeye dinine ve milletine bagli nesiller yetistirecegiz diyen TSK (1980 cunta sefi), Ramazan aylarinda yarisa medya önünde oruc acan, etnik kökenlilerinin kimligini inkar eden, hak isteyeni derhal asan ve kesen zihniyetin ve rejimin erisebilecegi en son noktaya gelmistir.

Gercek cogulcu demokrasiyi, esit vatandaslik haklarini, egitimi topluma verecegine insanlarina irkciligi ve dinciligi asilayan bir rejim en sonunda kendisini besledigi ve yetistirdigi Kurt'larin icerisinde bulur ve kurtulusuda olmaz.

Herkese "kendim ettim kendim buldum" sarkisini dinleyip söyle bir düsünmesini tavsiye ederim.

Gönderi tarihi:

85 yilin yanlis...

Sert bir viraja hızla girildiğinde ve savrulduğunuzda, uçmamak için aksi yönde direksiyon kırma da aynı oranda sert olur. Bu da aksi yönde yeniden savrulmaya neden olur. Savrulmayı önlemek için ters tarafa sert bir direksiyon kırma daha yaparsınız. Ters tarafa savrulunca bir daha... Bu böyle epey sürer ve arka arkaya zigzaglar çizersiniz. Başınıza gelmesini istemem ama, gelirse direksiyonu toplayıp aracı düzgün yola sokmanın nasıl olağanüstü çaba ve güç gerektirdiğini anlarsınız. Ya da belki bir daha tecrübe etme şansını sonsuza kadar yitirirsiniz bu deneyimi...

Olağandışı deneyimleri başımıza kakıp durmanın bir anlamı yok... Geçmişin tüm günahlarını bir günah keçisi bulup yüklemenin de...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.