Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl hey oyunsa oynamayın korkutuyo insanı ben bi yerde oynamıştım çok manyak bişi çıkıyo
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 19 yıl :D Buldum.. Bazı renk körleri trafik ışıklarında dizilişlerine göre hareket ediolarmış..
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl ya bunun bi oyunu var manyak bişi sonunda bi adam çıkıo böle bıçaklı kanlı manlı renk körlüğü teti oyunu yalnız bişi dicem 13+ dikkat edin ooyun işte korkunç olan
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl ya bunun bi oyunu var manyak bişi sonunda bi adam çıkıo böle bıçaklı kanlı manlı renk körlüğü teti oyunu yalnız bişi dicem 13+ dikkat edin ooyun işte korkunç olan Zaten en sondaki bişeye bensemio ki kafadan atıosun sayıyı Kanlı bıçaklı ? Bi bakış çıktı ama hiç de korkunç deildi
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl ordaki sayıları okudumda doğru okuduğum ne malum?.belki yanlış sayıları buldum....
Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 17 yıl heheeee ben de buldum hepsinden eminimm ama söylersen benden sonra yazanlar görcek:)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.