Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 1- Başını belaya sokma 2- Daha yüksek hedeflerin olsun 3- Sağlığın için egzersiz yap 4- Başarı için takım çalışmasına önem ver 5- Kötü hissettiğinde omzunu ortağına daya 6- Hayata her zaman gülümse 7- Uzan ve gevşe Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Ben en çok takım çalışmasına bayıldım Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 hepsi birbirinden güzel uzan ve gevşe Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 Bencede hepsi güzel bencede e tabi kimin iletisi 2010 da uzanıp gevşiyoruz ohh gel keyfim gel Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2009 Çok güzeller bayıldım... bende bir ilave yapayım... Dengeli ve doğru beslen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2009 Bende bayılmıştım sizlerle paylaştım Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2009 Bende bayılmıştım sizlerle paylaştım Teşekkürler sevgili deniz_kızı... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2009 kendi adıma 2010 yılı performansımın 2009 dan kat kat iyi olacağından eminim Bİ KERE RADYANIN DOĞUM GÜNÜNÜ BU SEFER UNUTMUCAMMM Her dara düştüğümde twitter aracılığı ile bütün kelalemi haberdar edeceğim Yediğim yemeklere ve içtiğim suya kroki, harita, vb.. şeyler katacağım lezzetli oluyorrmuş Meşe ağacı dalllarının da küfür literatürüme girmesiyle küfür performansımı da arttıracağım Muallaa seni de unutmayacağım arada bir arayacağım Forumda güncel konulara ne olmuş kimse bişey yazmıyoo admine soracağımmm (2009 bitmeden sorsam da olur dimi ) televizyon izlemeyeceğim gazete okumayacağım sevgilimleee hondurasa!! gideceğim albeni yemicem çünkü her ookaaa bahanemm var başarı için takım çalışmasına önem vereceğim göbeğimi yok etmek için belediyenin spor aletlerinde komik duruma düşeceğim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.