Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Paraiso Travel (2007)

Kolombiyalı genç bir çiftin göçmen mafyası yolu ile Amerikaya gidiş öykülerini konu alan bu film sizede sanki çok işlenen bir konuymuş gibi gelecek, bana öyle gelmişti. Marlon (ALdemar Correa) durumu iyi olduğu halde kız arkadaşının zorlaması ile Kolombiya'dan New York şehrine doğru olacak bu kaçak göçmenlik macerasına evet diyecek ve başına olmadık veya beklenmedik olaylar gelecektir. Biraz saçma gelsede göçmen olmayı isteyen insanların neden böyle bir Amerikan rüyasına kapıldıklarını ve bu rüyanın ne kadar boş olduğunu anlatan bu film, aşk, zorluk ve anlamsızlık üzerine kurulmuş diyebiliriz. Filmin çok özelliği olmasada izlenebilir diyorum. Oh oh unuttum. Son zamanlarda seyretmekten büyük zevk aldığım oyunculardan biriside geri planda rol almaktadır. Özellikle latino rollerinin vazgeçilmez adamı olmayı başaran John Leguizamo bahsediyorum tabiki... :)

Yönetmen: Simon Brand

Oyuncular: John Leguizamo, Aldemar Correa, Angelica Blandon, Ana de la Reguera, Margarita Rosa de Francisco, Vicky Rueda, Luis Fernando Munera, Ana María Sánchez, Raúl Castillo, Germán Jaramillo

post-2-1261195382,2575_thumb.jpg post-2-1261195390,7755_thumb.jpg

After a long journey from Colombia to a new life in New York City, Marlon (Aldemar Correa) is separated from his beloved, Reina (Angelica Blandon), and must fend for his own in the dangerous streets of Queens, where he gets a menial job in a restaurant. While flashbacks reveal details of the couple's trek to America, Marlon starts to fall for an aspiring singer (Margarita Rosa de Francisco) in this gripping drama that also stars John Leguizamo.

Director: Simon Brand

Cast: John Leguizamo, Aldemar Correa, Angelica Blandon, Ana de la Reguera, Margarita Rosa de Francisco, Vicky Rueda, Luis Fernando Munera, Ana María Sánchez, Raúl Castillo, Germán Jaramillo

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.