Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 15 yıl Admin Fil Kral (2006) - The Elephant King Fil kral iki kardeşin karekterleri ve yaşam stillerini karşılaştıran bir film. Oldukça değişik buldum. Özellikle Amerikalı bazı gençlerin bir kaçış şekli olarak buldukları uzak doğunun ve paranın satın aldığı uzak doğulu kadınların dramını anlatıyor. Jake üniversite aracılığıyla Tayland'a gitmiş ve orada değişik bir yaşamın içinde kendini araya dururken kendini kaybeden kardeşinin Tayland'a gelmesi ile yeni bir arayış içine girmiş ve kardeşini bu anlamsız yaşamın içinde paranın satın aldığı bir ortama yöneltmiştir. Filmin özelliği bu tür olaylara değişik bir açıdan bakıyor olması ve kardeşlerin çok iyi oynamış olmalı diyorum. Genede zaman bulursanız izleyin diyorum ama ben çok sevdim diyebilirim.... Yönetmen: Seth Grossman Oyuncular: Ellen Burstyn, Tate Ellington, Florence Faivre, Jonno Roberts, Josef Sommer, Debra Azar, Joe Cummings, Georgia Hatzis, Pawalit Mongkolpisit, Michael Pand Upon learning that her libertine son Jake (Jonno Roberts) has fled to Thailand to avoid pending fraud charges, overprotective mom Diana (Academy Award winner Ellen Burstyn) sends his introverted younger brother, Oliver (Tate Ellington), to retrieve him. But once he arrives, Oliver is drawn in by the charms of the dangerous, exotic land, and before long, he's forced to decide between familial obligations and his own quest of self-discovery. Director: Seth Grossman Cast: Ellen Burstyn, Tate Ellington, Florence Faivre, Jonno Roberts, Josef Sommer, Debra Azar, Joe Cummings, Georgia Hatzis, Pawalit Mongkolpisit, Michael Pand
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.