Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 faydası olur mu acaba Olur tabikide Her zaman erkekler çiçek alacak diye bi kural yok güsel bi çiçek al bi kaç tatlı sözü sakın unutma kankim
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 faydası olur mu acaba Minecim merhaba canım ben Güzin ay pardon Miss Bee ablan..sana şu kadarını söyliyim bi erkek için en güzel hediye mükellef bi şekilde hazırlanmış sofradır anacım.Sen sen ol bu sözümü yabana atma..yemeğin sonunda olan biten herşeyi unutmuş göbeği şiş ve tek derdi hazım problemi olan bi adam kalacaktır geriye..
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Olur tabikide Her zaman erkekler çiçek alacak diye bi kural yok güsel bi çiçek al bi kaç tatlı sözü sakın unutma kankim bu söylediklerini yapabileceğimi zannetmiyorum kankim
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Minecim merhaba canım ben Güzin ay pardon Miss Bee ablan..sana şu kadarını söyliyim bi erkek için en güzel hediye mükellef bi şekilde hazırlanmış sofradır anacım.Sen sen ol bu sözümü yabana atma..yemeğin sonunda olan biten herşeyi unutmuş göbeği şiş ve tek derdi hazım problemi olan bi adam kalacaktır geriye.. tşk ederim deniycem ,inşallah etkili olur
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 tşk ederim deniycem ,inşallah etkili olur etkili olacağına hiç şüphen olmasın bir başka sorunsalında yeniden görüşmek üzere..yaz bana
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Minecim merhaba canım ben Güzin ay pardon Miss Bee ablan..sana şu kadarını söyliyim bi erkek için en güzel hediye mükellef bi şekilde hazırlanmış sofradır anacım.Sen sen ol bu sözümü yabana atma..yemeğin sonunda olan biten herşeyi unutmuş göbeği şiş ve tek derdi hazım problemi olan bi adam kalacaktır geriye.. Miss Beep abla geç kadın ben senden önce verdim o fikri kendimden biliyorum çünkü kesin işe yarar :lol:
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Miss Beep abla geç kadın ben senden önce verdim o fikri kendimden biliyorum çünkü kesin işe yarar :lol: ay ay ay eferim sana.. demek kendinden biliyorsun..erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız zati
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Miss Beep abla geç kadın ben senden önce verdim o fikri kendimden biliyorum çünkü kesin işe yarar :lol: ay ay ay eferim sana.. demek kendinden biliyorsun..erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız zati
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yapamayacak ne var yaaa yaparsın
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ay ay ay eferim sana.. demek kendinden biliyorsun..erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız zati erkekler madem aynı evlenmeseydiniz sizde ablalarım zorlamı evlendiniz alla alla ya
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 erkekler madem aynı evlenmeseydiniz sizde ablalarım zorlamı evlendiniz alla alla ya valla aslına bakarsan evlenmek gibi bir niyetim yoktu bak gerçek söyllüyorum dediler ki bu doğanın kanunuymuş..olması gerekmiş..ee gereklilik,kanun..illegal yaşayamazdım işte
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yapamayacak ne var yaaa yaparsın çiçek almasamda bir iki güzel söz kısmında bişeyler yapmaya çalışırım kankim
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 valla aslına bakarsan evlenmek gibi bir niyetim yoktu bak gerçek söyllüyorum dediler ki bu doğanın kanunuymuş..olması gerekmiş..ee gereklilik,kanun..illegal yaşayamazdım işte aaa enişte duymasın kız abla
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Ok kankim Abla yasal yollara başvuralım demi
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 aaa enişte duymasın kız abla aman biliyo zati evlenmeye ikna edene kadar akla karayı seçti adam sonunda ipi göğüsledi
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Abla yasal yollara başvuralım demi Yok ablacım biraz daha dişinizi sıkın yakında evlilik felan hikaye olucak..o zamana kadar sabrederseniz yırttınız dimektir kaçak olmak daha heyecan verici bana güvenin
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 aman biliyo zati evlenmeye ikna edene kadar akla karayı seçti adam sonunda ipi göğüsledi köprüyü geçene kadar misali şimdi senle çok ilgilenmiyo dimi kız abla
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 köprüyü geçene kadar misali şimdi senle çok ilgilenmiyo dimi kız abla bunu da mı kendinden biliyosun koloni kardeş ilgilenmiyo diyemeyiz hatta bazen haddinden fazla ilgileniyo konu derin çeçuklar..bir geniş zamanda sizi bu konuda bilgilendiririm
Φ siyahx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 bunu da mı kendinden biliyosun koloni kardeş ilgilenmiyo diyemeyiz hatta bazen haddinden fazla ilgileniyo konu derin çeçuklar..bir geniş zamanda sizi bu konuda bilgilendiririm evet kendimden biliyom :lol: tamam ablacım bi ara bilgilendir bizi
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Yok ablacım biraz daha dişinizi sıkın yakında evlilik felan hikaye olucak..o zamana kadar sabrederseniz yırttınız dimektir ablacım neden 2 ay önce burda değildin ilgilenmiyo diyemeyiz hatta bazen haddinden fazla ilgileniyo konu derin çeçuklar..bir geniş zamanda sizi bu konuda bilgilendiririm her zaman dinlemeye hasırıs
Φ odessa Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 ohh minu buldun yandaşını haa..........
Önerilen İletiler