Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

faydası olur mu acaba :(

Olur tabikide :) Her zaman erkekler çiçek alacak diye bi kural yok güsel bi çiçek al ;) bi kaç tatlı sözü sakın unutma kankim ;):hug:

• Cevaplar 738
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

faydası olur mu acaba :(

Minecim merhaba canım ben Güzin ay pardon Miss Bee ablan..sana şu kadarını söyliyim bi erkek için en güzel hediye mükellef bi şekilde hazırlanmış sofradır anacım.Sen sen ol bu sözümü yabana atma..yemeğin sonunda olan biten herşeyi unutmuş göbeği şiş ve tek derdi hazım problemi olan bi adam kalacaktır geriye.. :w00t::P:lol:

Gönderi tarihi:

Olur tabikide :) Her zaman erkekler çiçek alacak diye bi kural yok güsel bi çiçek al ;) bi kaç tatlı sözü sakın unutma kankim ;):hug:

bu söylediklerini yapabileceğimi zannetmiyorum kankim -_-:(:hug:

Gönderi tarihi:

Minecim merhaba canım ben Güzin ay pardon Miss Bee ablan..sana şu kadarını söyliyim bi erkek için en güzel hediye mükellef bi şekilde hazırlanmış sofradır anacım.Sen sen ol bu sözümü yabana atma..yemeğin sonunda olan biten herşeyi unutmuş göbeği şiş ve tek derdi hazım problemi olan bi adam kalacaktır geriye.. :w00t::P:lol:

tşk ederim -_- deniycem ,inşallah etkili olur ;):)

Gönderi tarihi:

tşk ederim -_- deniycem ,inşallah etkili olur ;):)

etkili olacağına hiç şüphen olmasın -_- bir başka sorunsalında yeniden görüşmek üzere..yaz bana :lol:

Gönderi tarihi:

Miss Beep abla geç kadın ben senden önce verdim o fikri :) kendimden biliyorum çünkü kesin işe yarar :lol: :lol:

Gönderi tarihi:

Miss Beep abla geç kadın ben senden önce verdim o fikri :) kendimden biliyorum çünkü kesin işe yarar :lol: :lol:

ay ay ay eferim sana.. :P

demek kendinden biliyorsun..erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız zati :lol:

Gönderi tarihi:

Miss Beep abla geç kadın ben senden önce verdim o fikri :) kendimden biliyorum çünkü kesin işe yarar

:lol: :lol:

demek kendinden biliyorsun..erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız zati

:o:huh::lol:

Gönderi tarihi:

demek kendinden biliyorsun..erkek değilmisiniz hepiniz aynısınız zati :lol:

erkekler madem aynı evlenmeseydiniz sizde ablalarım zorlamı evlendiniz alla alla ya :):lol:

Gönderi tarihi:

erkekler madem aynı evlenmeseydiniz sizde ablalarım zorlamı evlendiniz alla alla ya :):lol:

valla aslına bakarsan evlenmek gibi bir niyetim yoktu bak gerçek söyllüyorum -_- dediler ki bu doğanın kanunuymuş..olması gerekmiş..ee gereklilik,kanun..illegal yaşayamazdım işte :lol:

Gönderi tarihi:

Yapamayacak ne var yaaa :unsure: yaparsın

çiçek almasamda bir iki güzel söz kısmında bişeyler yapmaya çalışırım kankim ;)

Gönderi tarihi:

valla aslına bakarsan evlenmek gibi bir niyetim yoktu bak gerçek söyllüyorum -_- dediler ki bu doğanın kanunuymuş..olması gerekmiş..ee gereklilik,kanun..illegal yaşayamazdım işte :lol:

aaa :o enişte duymasın kız abla

Gönderi tarihi:

aaa :o enişte duymasın kız abla

aman biliyo zati -_- evlenmeye ikna edene kadar akla karayı seçti adam sonunda ipi göğüsledi :P:lol:

Gönderi tarihi:

Abla yasal yollara başvuralım demi :rolleyes::lol:

Yok ablacım biraz daha dişinizi sıkın yakında evlilik felan hikaye olucak..o zamana kadar sabrederseniz yırttınız dimektir :D kaçak olmak daha heyecan verici bana güvenin -_-:P:lol:

Gönderi tarihi:

aman biliyo zati -_- evlenmeye ikna edene kadar akla karayı seçti adam sonunda ipi göğüsledi :P:lol:

köprüyü geçene kadar misali şimdi senle çok ilgilenmiyo dimi kız abla :lol::P

Gönderi tarihi:

köprüyü geçene kadar misali şimdi senle çok ilgilenmiyo dimi kız abla :lol::P

bunu da mı kendinden biliyosun koloni kardeş :P

ilgilenmiyo diyemeyiz hatta bazen haddinden fazla ilgileniyo :D

konu derin çeçuklar..bir geniş zamanda sizi bu konuda bilgilendiririm -_-:)

Gönderi tarihi:

bunu da mı kendinden biliyosun koloni kardeş :P

ilgilenmiyo diyemeyiz hatta bazen haddinden fazla ilgileniyo :D

konu derin çeçuklar..bir geniş zamanda sizi bu konuda bilgilendiririm -_-:)

evet kendimden biliyom :lol: :lol: tamam ablacım bi ara bilgilendir bizi :)

Gönderi tarihi:

Yok ablacım biraz daha dişinizi sıkın yakında evlilik felan hikaye olucak..o zamana kadar sabrederseniz yırttınız dimektir

ablacım neden 2 ay önce burda değildin :D:lol:

ilgilenmiyo diyemeyiz hatta bazen haddinden fazla ilgileniyo

konu derin çeçuklar..bir geniş zamanda sizi bu konuda bilgilendiririm

:rolleyes:

her zaman dinlemeye hasırıs ;):D

Misafir
Bu başlık cevaplara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.