Φ AED Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 evet sevgili @demirefe anlatım gerçekten mükemmel.. editörün ismini bulursanız ben de öğrenmek isterim.. sevgili @dayı, sizi önümüzdeki moderatör seçimlerinde sevgili @s.e.t.h aday gösterdi, biz de destekliyoruz. seçim startını veriyoruz,kendini hazırla.. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2009 Yazan Atlas editörü Özcan Yüksek'miş AED... Dayı'nın moderatörlüğünü ben de desteklerim... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2009 Son yillarda Türkiye'de cok belirgin bir cami yapma canliligi var.Ayni sokakta birkac caminin olmasi artik sasirtici olmuyor.Öyle bir telas var ki sanki öbür dünyaya acil inis yapilacakmis gibi.Yangindan mal kacirmaya benziyor,hani biran önce yapalim yoksa bidaha yapamayiz anlayisi hakim. 12 Eylül cuntasi her konusmayi hadislerle süslermis,simdi heralde o yillarin devami oluyor.1984'e kadar artmakta olan Cami sayisi 1984'ten itibaren katlayarak artmaya baslamis.71-88 dönemlerinde nüfus yüzde 111 camiler yüzde 92 artmis,buna karsilik bucak ve köylerde nüfus artisi yüzde 10,cami artisi ise yüzde 38 olmus.Toplam nüfus itibariyle bakildiginda bu dönemde en fazla cami artisi,Zonguldak,Icel,Samsun,Kastamonu,Ankara ve Istanbul olmus.12 Eylül fasizmi ülkeye yogun camilesmeyi armagan etmis. saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2009 Ibadet evlerine gelince,siz bu konuda yardimci olmaya calisacagim. Acele davranmak istemiyorum ama nazikce bir hatirlatayim dedim. Vereceginiz bilgi benim icin cok önemli. Ilk firsatta yardimci olursaniz memnun olacagim. 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2009 Acele davranmak istemiyorum ama nazikce bir hatirlatayim dedim. Vereceginiz bilgi benim icin cok önemli. Ilk firsatta yardimci olursaniz memnun olacagim. Ben 3000 olarak vermistim sayiyi ama aslinda bu sayi daha fazla. Kaynak:02.03.2005 tarihli ZAMAN Gazetesinde SERKAN TALAN'in yazisini okuyun. saygilarla Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2009 Ben 3000 olarak vermistim sayiyi ama aslinda bu sayi daha fazla. Kaynak:02.03.2005 tarihli ZAMAN Gazetesinde SERKAN TALAN'in yazisini okuyun. saygilarla Öncelikle kaynak gösterdiginiz icin tesekkürlerimi iletmek isterim. Internet üzerinden arastirmaya calistim ve "Zaman online" gazete olarak veriliyor. Biilimiyorum ayni gazetedenmi bahsediyoruz. Ama Zaman Online de vermis oldugunuz tarih itibariyla Serkan Talan'a ait bir haber bulamadim. Belki bir hata yaptim. Ama arastirdigimda vermis oldugunuz ahberi teyitleyen bazi siteler buldum. O sitelere (genellikle fasist ve irkci siteler bunlar)baktigimda seriatci kesim le irkci ve fasist kesim arasinda bir tartismanin oldugunu gördüm. Ama hic bir haberde Serkan Talan'in haberinin dogrulugunu teyit edecek bir kaynak bulamadim. Burada söylemek istedigim hrhangi bir haberi ben kaynak olarak baz alamam. Bahsettigim sitelerde hatta 25 biden bahsediliyor. Lütfen biliyorsaniz gecerli bir kaynak gösterin. Yani bu 3000 veya 25 bin tane dinevleri nereden Türkiye'de? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.