Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

evet sevgili @demirefe anlatım gerçekten mükemmel..

 

editörün ismini bulursanız ben de öğrenmek isterim.. :iyi:

 

 

 

 

 

sevgili @dayı,

 

sizi önümüzdeki moderatör seçimlerinde

 

sevgili @s.e.t.h aday gösterdi, :sorcerer: biz de destekliyoruz. :kahkaha:

 

seçim startını veriyoruz,kendini hazırla.. :devil::alkis:

Gönderi tarihi:

Yazan Atlas editörü Özcan Yüksek'miş AED...

 

Dayı'nın moderatörlüğünü ben de desteklerim... :iyi:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Son yillarda Türkiye'de cok belirgin bir cami yapma canliligi var.Ayni sokakta birkac caminin olmasi artik sasirtici olmuyor.Öyle bir telas var ki sanki öbür dünyaya acil inis yapilacakmis gibi.Yangindan mal kacirmaya benziyor,hani biran önce yapalim yoksa bidaha yapamayiz anlayisi hakim.

12 Eylül cuntasi her konusmayi hadislerle süslermis,simdi heralde o yillarin devami oluyor.1984'e kadar artmakta olan Cami sayisi 1984'ten itibaren katlayarak artmaya baslamis.71-88 dönemlerinde nüfus yüzde 111 camiler yüzde 92 artmis,buna karsilik bucak ve köylerde nüfus artisi yüzde 10,cami artisi ise yüzde 38 olmus.Toplam nüfus itibariyle bakildiginda bu dönemde en fazla cami artisi,Zonguldak,Icel,Samsun,Kastamonu,Ankara ve Istanbul olmus.12 Eylül fasizmi ülkeye yogun camilesmeyi armagan etmis.

 

 

saygilarla

Gönderi tarihi:

 

Ibadet evlerine gelince,siz bu konuda yardimci olmaya calisacagim.

 

Acele davranmak istemiyorum ama nazikce bir hatirlatayim dedim. Vereceginiz bilgi benim icin cok önemli.

 

Ilk firsatta yardimci olursaniz memnun olacagim.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Acele davranmak istemiyorum ama nazikce bir hatirlatayim dedim. Vereceginiz bilgi benim icin cok önemli.

 

Ilk firsatta yardimci olursaniz memnun olacagim.

 

Ben 3000 olarak vermistim sayiyi ama aslinda bu sayi daha fazla.

Kaynak:02.03.2005 tarihli ZAMAN Gazetesinde SERKAN TALAN'in yazisini okuyun.

 

 

saygilarla

Gönderi tarihi:

Ben 3000 olarak vermistim sayiyi ama aslinda bu sayi daha fazla.

Kaynak:02.03.2005 tarihli ZAMAN Gazetesinde SERKAN TALAN'in yazisini okuyun.

 

 

saygilarla

Öncelikle kaynak gösterdiginiz icin tesekkürlerimi iletmek isterim.

 

Internet üzerinden arastirmaya calistim ve "Zaman online" gazete olarak veriliyor. Biilimiyorum ayni gazetedenmi bahsediyoruz. Ama Zaman Online de vermis oldugunuz tarih itibariyla Serkan Talan'a ait bir haber bulamadim. Belki bir hata yaptim. Ama arastirdigimda vermis oldugunuz ahberi teyitleyen bazi siteler buldum. O sitelere (genellikle fasist ve irkci siteler bunlar)baktigimda seriatci kesim le irkci ve fasist kesim arasinda bir tartismanin oldugunu gördüm. Ama hic bir haberde Serkan Talan'in haberinin dogrulugunu teyit edecek bir kaynak bulamadim.

 

Burada söylemek istedigim hrhangi bir haberi ben kaynak olarak baz alamam. Bahsettigim sitelerde hatta 25 biden bahsediliyor.

 

Lütfen biliyorsaniz gecerli bir kaynak gösterin. Yani bu 3000 veya 25 bin tane dinevleri nereden Türkiye'de?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.