Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Benim en iyi dostum Araligin ilk haftasi Askere gitcek ona kücük birsey almak istiyorum ama Askere gidene ne alinir hic fikrim yok Büyüzden Askere gidenlere sorayim dedim en cok lazim olan esya neydi ? Ve neler götürmek yasak ? simdiden cevablariniz icin tesekkürler Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Ben askere gitmedim ama angel, sen bence birkaç cift corap al en iyisi, hem birkaç gün yıkamaktan kurtulur birde siyah ayakabı boyası aklıma gelen bunlar şuan.. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 bizde askere gidenin cebine para sıkıştırılır Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 Ben askere gitmedim ama angel, sen bence birkaç cift corap al en iyisi, hem birkaç gün yıkamaktan kurtulur birde siyah ayakabı boyası aklıma gelen bunlar şuan.. ´ hmm corap iyi fikir olabilir gercektende benimde aklima nedense havlu geldi almak ama havlu alabilirim diyince arkadaslar tuafca bakti bizde askere gidenin cebine para sıkıştırılır Para yollarsam hayatta almaz hatta kizar bana Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 askere gidenin yanında götüreceği şeyler hediye olarak verilebilecek şeyler değildir. Zira bir insana: ayakkabı boyası, yeşil don, yeşil atlet, ankesörlü telefon kartı, iğne-iplik, tuvalet kağıdı hediye etmek. ne bileyim Onun haricinde vereceğiniz her hediye, dolaylı olarak nizamiye kapı nöbetçisi çavuşa veriliyor demektir. O yüzden askere gidene dostu tarafından verilecek en güzel hediye, askere gitmeden önce beraber birgün güzel vakit geçirmektir. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2009 askere gidenin yanında götüreceği şeyler hediye olarak verilebilecek şeyler değildir. Zira bir insana: ayakkabı boyası, yeşil don, yeşil atlet, ankesörlü telefon kartı, iğne-iplik, tuvalet kağıdı hediye etmek. ne bileyim Onun haricinde vereceğiniz her hediye, dolaylı olarak nizamiye kapı nöbetçisi çavuşa veriliyor demektir. O yüzden askere gidene dostu tarafından verilecek en güzel hediye, askere gitmeden önce beraber birgün güzel vakit geçirmektir. Evet, aslinda beraber zaman gecirmek isterdim dostumla ama malesef zamandan olmucak bir durum. Bir günlügüne gitmeyi düsündüm tabiki ama Ucak billetleri cok pahali geldi Yinede kücük bir hediye aldim onun icin yarin göndercegim bakalim hosuna gitcekmi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2009 Aldim hediye kisisine varmis ve cok sevinmis beyenmisde Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Kesinlikle iyi bir traş bıçağı. Alıntı
Φ nizamarslan Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2013 askere gidene hediye diye bir şey yok...Sadece cebine sıkıştırılacak harçlık Alıntı
Φ NetxBoy Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2013 Traş bıçağı olabilir gerçekten kaliteli cinsten bir şey Alıntı
Misafir hatice Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2014 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2014 Bnm sewgilim askere gtcek bn ona güzel bir hediye wermek istiyorum bna yardımcı olıurmusunuz ??? Alıntı
Misafir Gözde Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2014 güzel bir mektup ve zarfın içine para koyailrisin .. bende öyle yapıcam Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2014 Giderken parası olur iyi kötü, iş 3-5 ay sonra para göndermek.... ben olsam her ay başı gönderirim bankamatiğine, 50-100 her neyse... bana kardeşim getiriyordu, her ay, hiç unutmuyorum, aradan 30 yıl geçti.... o insan sizi unutmaz, hayatının sonuna kadar.... Alıntı
Misafir osman4498 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2015 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2015 Benim en iyi dostum Araligin ilk haftasi Askere gitcek ona kücük birsey almak istiyorum ama Askere gidene ne alinir hic fikrim yok Büyüzden Askere gidenlere sorayim dedim en cok lazim olan esya neydi ? Ve neler götürmek yasak ? simdiden cevablariniz icin tesekkürler askerlikle ilgili bütün sorularınız cevapları neler alıp neler almayacağınızı öğrenmek için gözet askeri malzemeye gitmenizi tavsiye ederim. Alıntı
Misafir svdygmr123456 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2015 askere gidenin yanında götüreceği şeyler hediye olarak verilebilecek şeyler değildir. Zira bir insana: ayakkabı boyası, yeşil don, yeşil atlet, ankesörlü telefon kartı, iğne-iplik, tuvalet kağıdı hediye etmek. ne bileyim Onun haricinde vereceğiniz her hediye, dolaylı olarak nizamiye kapı nöbetçisi çavuşa veriliyor demektir. O yüzden askere gidene dostu tarafından verilecek en güzel hediye, askere gitmeden önce beraber birgün güzel vakit geçirmektir. Çok mantıklı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.