Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2009 15 yıl uyku nedir kim tarif edebilir.. Kudet ne dersler kaçırmiş uykuda uyduğunda.. aklın nefsin ilmin yada bilinçsizliğin yada çok bilmişliğin havasın hislerin anlayışın hayalin hafızan farkına varma hissin sıkıntın kederin gammın sevincin çocuğun evlatın sevgilin karın.. neyin varsa hepsini alır Allah.. bahrı ummanı ehadiyetine atar Ruhunuda alemi misale gönderir bir rüya görürsün uykuda ve ölümde iken nefislerinizi Allah alır.. ayeti sahte benliğinden sıyrılman geliş ve gidişteki gayeyi duyaman için ne muazzam bir beyandır.. dikkatle okursan şimdi ruhun uykudan bu aleme geldiğinde yani ruhun bedeninlele nokta-i ittsalinde ben diyorsun sen eğer başka bir ben diyemezsen.. bu ben sayılı günler sonra artık olmıycak.. bak uykuda seni rahatsız eden nefsini alıyor.. ruhunuda alemi misale gönderiyor.. işte bu yaşadığın beni birakıp.. ben bir başka benim diyerekten (misalide uykudur) hayatta seni rahatsız eden ne varsa onları zevkle terk edebilirsen.. işte bu alemde zevk ile yaşarsın
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2009 15 yıl Uyuyormuşum Be. Bu gün yeni şeyler öğrendim.Dünya da boyuna bir mıknatıslanma var.Eee tabi dönüyo ya.Elektriklenip mıknatısnalanıyo işte.Dönüp duruyor Dünya.Elektrik yükü topluyor.Bir devranla daire, bir yuvarlakla oluyor. Ya hu bak şu işe bu Bir Dişil işaret ve sonunda tetiklediği Manyetizma yönü,bir Doğrusal,bir doğrusal mıknatıslan ma oluyor Bir ok yönünde.. Bu da Er kil işaret. Sonunda bakıyorum bir mıknatıslanma ve sevgi çekiyo kendine herşeyi. . Ya hu ne devran be Kainat bile coşmuş,Aşk tan iki kutba dönmüş yine bir doğrusal Alandan... Neyse efendim bunlar bizim zevkimiz,uyuyormuşuz evvel uyanınca gördük..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.