Misafir Alina Callas Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Merhaba, Her devrin gözdesi, her neslin özlemi olmayı başarabilen cografî parçalar oldukça sınırlıdır. Ben, Türkleşmiş ve sonra yok olmuş bir coğrafya hikâyesinin ötesindeki anlayışla Adakale’nin hikâyesini bilen ve Dobruca'da yaşayan biriyim...40 yıllık kahve keyfini sizlerle paylaşmaktan bahtiyar olurum. Saygılarımla hepinize tekrar merhabalar. 1 Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Hoşgeldiniz Alina Callas Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Merhaba,hoşgeldiniz Alina Callas Alıntı
Misafir Alina Callas Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Merhaba,hoşgeldiniz Alina Callas Merhaba, Nasılsınız? Ben de yeni üye olarak buraya katıldım ama burayla alışana kadar epey yanlışlıklar yapma çabasındayım galiba. Henüz açtığım Forum'a bir resimi nasıl ekleyebileceğimi anlıyamadım. Siz nerelisiniz, pardon cevaplamadan çnce bakmamıştım. Ama herşeyden önce, sizlerle konuşmak güzel.Türkçe ve Türkçeyi paylaşmak güzeldir bence. Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2009 Hoş geldiniz Alina Callas Keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2009 hoşgeldiniz alina.. keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.