Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 evet arkadaşlar ilk aklınızdan geçen şeyi harflere dökerek bizimle paylaşırmısınız......... zalim neden böyle oldu......... kolay gelsinnnnnnnnnnn Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 oyy anam oyyyyyyy...........bu romatizma beni öldürecek......... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Acaip kıskanılıyorum ya ne çok çekemeyen zavallı var beni.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 aşksız bir gemicidir gönlüm şartsız yanlızlıklara yelken açmış bana olan sevdanı kör zindanlara kapatmış................. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 hayat sevince güzel... sevince mutlu günler bir kuşu kelebeği bir taşı sevin yeter... hg emixim..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Acaip kıskanılıyorum ya ne çok çekemeyen zavallı var beni.. hey allahım buda benden beter ukala haaaaaa....... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 hey allahım buda benden beter ukala haaaaaa....... E ne yapayım Madenim bazen ukalalık doğruyu söylemekle de oluyor .. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 kahretmesin bugün yine çok güzel olmuşum yaaaaa Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ooooooooooooooo formdayız ama kimse beni geçemezzzz............. sıkı durun ben geldim......... benide kendini beyen miş yapcanız.............. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 sarma Anesa ciddi olamazsın Ya sen sarmayı bu kadar mı çok seviyorsun Allahım yine geç kaldım Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Anesa ciddi olamazsın Ya sen sarmayı bu kadar mı çok seviyorsun Allahım yine geç kaldım nereye geç kaldın....... Alıntı
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 uyumak istiyoruum... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bu kadar mı çok aslına bakarsan bende..... bir uyusam kimse uyandıramaz top patlasa aaaaaa diyip kalkmam bile....... yorgunum.........gözlerim gitti gidiyo..... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bisiklete binecem birazdan Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aklımda ne yok ki..kafamın içinde filler tepişiyor.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 kapatırım heralde şimdi.. Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 hiç birşey.................................... Alıntı
Φ killwithkillers Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 baklava börek=)) Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Şimdimi kahvemi süzem, daha sonra mı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.