Φ zencefil-5637 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Merhaba, İsmim Bahar. 37 yaşındayım , İstanbul'da yaşıyorum. Edebiyat, felsefe ve sahne sanatları başlıca ilgi alanlarım. Umarım paylaşımlarınıza benim de katkım olur. Sevgi ve dostlukla, Bahar Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Hoşgeldiniz zencefil - 5637 Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Sevgili Zencefil -5637 ; Aramıza Hoşgeldiniz. Nasılsınız Efendim ? Sahne Sanatları Hakkında Pek İddiam ız Yok Aslında. Lakin Edebiyat ve Felsefe Adına, Aradığınızdan Fazlasını Bulacağınıza Eminim. Beklenti ve Kriterleriniz i, Dilediğinizce ve Gönlünüzce Yükseltebilirsiniz. Sizi Temin Ederim, Hayal Kırıklığı Yaşamayacaksınız... (Şimdilik Hakkınızda Bu Kadarını Öngörebiliyorum) Bu Arada Unutmadan Hatırlatayım, Genelde Yeni Katılan Konuk ve Dostlarımızı Daha Coşkulu ve Daha Kalabalık Karşılarız. Sizin Kayıt Gününüzün, 10 Kasım a Rastlamış Olması, Gerçi Çok Anlamlı, Fakat Malumunuz Herkes Kendince Bir Şeyler Yazmak Peşinde Bugün. O Yüzden Bu Hoşgeldiniz Faslı Biraz Sessiz Geçiyor. Yoksa, Zannedebileceğiniz Üzere , Dikkatimizden Kaçmış, ve\veya Konukseverlerliğimizin Dışında Kalmış Değilsiniz ... ! Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Merhaba...hoşgeldiniz Alıntı
Φ Legendary Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Hoşgeldiniz zencefil-5637 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 merhaba.. hoşgeldiniz Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Admin Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2009 Merhaba, İsmim Bahar. 37 yaşındayım , İstanbul'da yaşıyorum. Edebiyat, felsefe ve sahne sanatları başlıca ilgi alanlarım. Umarım paylaşımlarınıza benim de katkım olur. Sevgi ve dostlukla, Bahar Öncelikle hoş geldiniz.... Edebiyat, felsefe ve sahne sanatları, ne güzel bizde sizi bekliyorduk... Saygılar Alıntı
Φ zencefil-5637 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2009 Öncelikle hoş geldiniz.... Edebiyat, felsefe ve sahne sanatları, ne güzel bizde sizi bekliyorduk... Saygılar Sıcak karşılama için teşekkür ederim. Sevgiler, Zencefil Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.