Φ gulll Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 kız sen kısmet iste yeterkii; en çirkinini; en fakirini; en kısa boylusunu....... seni en çook sevecek ve gönlüüüüü en zengin olanını bulurdum sana; Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 kız sen kısmet iste yeterkii;en çirkinini; en fakirini; en kısa boylusunu....... seni en çook sevecek ve gönlüüüüü en zengin olanını bulurdum sana; Ya ben sana artık ne diyeyim senin için montla güneşlenirdim beaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Ya ben sana artık ne diyeyim senin için montla güneşlenirdim beaa havale geçirme diye sık sık su dökerdim kafana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Ben de sana iki tane yelpazeci tutardım( hani şu tavus kuşu gibi şeyleri tutanlar var ya onlardan ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Ben de sana iki tane yelpazeci tutardım( hani şu tavus kuşu gibi şeyleri tutanlar var ya onlardan ) güll arkasını dönünce üstündeki montu çıkarabilirim Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 seni deneylere kobay olarak kullanılmaktan kurtarabilirdim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 foruma daha erken gelmeni sağlardım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Elimden ne geliyorsa seve seve Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 ne isterse, hiç düşünmeden Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Kankim senin baş çavuşluk heyecanına devam edecem ama bugün iyilik meleklerim üserimde nasıl olcak bilemiyom yane -_ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Şampanya patlatırdım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Dur bardakları getireyim ama ben meyve suyu içerim ona göre Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Sana özel meyve kokteyli yapalım mıı ister misin ? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 AMERIKAN KOKTEYL 5/10 ölçek kırmızı vermut 5/10 ölçek bitter campari Malzelemeler, soda ve buzla birlikte bardakta karıştırılır. Portakal ve limon dilimleri ile süslenerek servis yapılır. BUCK'S FIZZ KOKTEYL 6/10 ölçek şampanya 4/10 ölçek portakal suyu Malzemeler, ince uzun şampanya kadehinin içinde karıştıtılır. (illa şampanyayı katacağım ) TROPİKAL MİLKSHAKE 1 mango 2 dilim ananas 1 muz 150 ml süt veya yağsız yoğurt yarım kaşık bal Buyurr hangisini istersen Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 bi TROPİKAL MİLKSHAKE isteyebilirim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Buyur canım. Aça yerine beni işe alsan mekana hucüm ederler be minem (aça duymasın -- o da işini güzel yapıyo tabi ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Buyur canım. Aça yerine beni işe alsan mekana hucüm ederler be minem (aça duymasın -- o da işini güzel yapıyo tabi ) olur aysumcum bi form doldur, bis seni ararıs kesin hemen ararıs zaten , böyle beleş çalışcak eleman her zaman çıkmıyo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 AMERIKAN KOKTEYL 5/10 ölçek kırmızı vermut 5/10 ölçek bitter campari Malzelemeler, soda ve buzla birlikte bardakta karıştırılır. Portakal ve limon dilimleri ile süslenerek servis yapılır. BUCK'S FIZZ KOKTEYL 6/10 ölçek şampanya 4/10 ölçek portakal suyu Malzemeler, ince uzun şampanya kadehinin içinde karıştıtılır. (illa şampanyayı katacağım ) TROPİKAL MİLKSHAKE 1 mango 2 dilim ananas 1 muz 150 ml süt veya yağsız yoğurt yarım kaşık bal Buyurr hangisini istersen Ben bilmediğim şeyleri içmem ama mango ilgimi çekti tşk ederim canım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 hoholli ekmeği yapabilirim.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 senın için nıye kendımı yorayım,gıt sen kendın için bişeler yappp Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Bu gıss çok fena benden söylemesi Su getiremmi bacım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 senın için nıye kendımı yorayım,gıt sen kendın için bişeler yappp sanki senden bişey isteyen oldu da.... yağmura ne isterse yaparım.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 yağmur bak herşeyı ıste fırsat bu fırsat Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.