Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Yükledim geri Tsk edebilirim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Estafurullah diyebilirim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 titreşim yollayabilirim.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Sana kek yaptıım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 göster diyebilirim.... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2006 sana bir kola ısmarlar pasta ikram ederdim dertlerini saysan tek tek bıkmadan dinlerdim ama şimdi yoksun forumda nasılsa diyerek güzel rüyalar görmen için dualar ederdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bir torba kuruyemiş alır,kapısını çalardım.sonrada bitirene kadar muhabbet ederdik Yanında colada getirirsen açarım kapıyı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 seni polatin kollarindan kurtarirdim bogacak herif seni ya havasizliktan gidecen Sana kim dedi beni Polatın kollarından kurtar diye Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ikinizi birbirinize bağlardım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ilk defa ii bişey yapcan yani kankim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 senin için bişey yapardım su polatın agzını kapatırdım.haaaaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Herkes niye polata takıyo anlamadım yaw Aplana slm söyle benden Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Herkes niye polata takıyo anlamadım yaw Aplana slm söyle benden tamam ben bundan sonra takmıyacam ona.olur slm söylerim canım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Bunun üserine sana güsel bir cappicino yapbilirim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bende sırf senin için onu büyük bir zevkle içerdim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 afiyet olsun diyeyim bari Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 ilk defa ii bişey yapcan yani kankim seni düşündüğümden değil kankim kendimi düşündüğüm için bağlıyorum sizi sana sirvananın kimin kardeşi olduğunu söylemen için ısrar edebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Kankim söyledim ya sedelinanın diye tabe yanılmıyorsam Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 tabe yanılmıyosun ben sedelinanın annesiyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 tabe yanılmıyosun ben sedelinanın annesiyim Annesimi Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bende o hatıra defterinin kalbin kadar temiz sayfayı bana ayırdıgın için teşekkür eden yazısı olurdum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 tabe yanılmıyosun ben sedelinanın annesiyim teyzecim hoşgeldin der ve ellerinden öpebilirim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 bende berhudar ol evladım der sana şeker verirdim Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Yüreği bahar kokan anne yapardım...(Anneciğim ) sayende bahar kokan anne oldugum için(bende hiç anne olamıyacam diye çok üzülüyordum)bende sana peynir alırdım ve onu koklamanı degil yemenide saglardım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.