Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ben sordum bile Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 o boş bakışını manalı bir bakışa çeviridim Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 bir tatlı tebessümüne önem verbilirsen ki vermesende yoluna güller serebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 o boş bakışını manalı bir bakışa çeviridim Bende kafanı 180 derece çevirebilirim bir tatlı tebessümüne önem verbilirsen ki vermesende yoluna güller serebilirim Kırmısı gül olsun lütfen Violance ( doğrumu yasdım ) çalabilirim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bende kafanı 180 derece çevirebilirim Kırmısı gül olsun lütfen Violance ( doğrumu yasdım ) çalabilirim elimdeki şemsiyeyi bırakırdım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 isabet olur derdim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 hasretle yollarını gözleyebilirim Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 gözleme yapılan yeri tarif edebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 İyi dileklerde bulunabilirim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben seninle Necati'nin nikah şahidi olurum beaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben seninle Necati'nin nikah şahidi olurum beaaa Ok Sardunyam benim şahidim kankim zaten sende necatinin şahidi olursun Sana bu durum ağır gelirse söyle çekinme Sardunyam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Ok Sardunyam benim şahidim kankim zaten sende necatinin şahidi olursun Sana bu durum ağır gelirse söyle çekinme Sardunyam Ne yapalım artık, bağrımıza taş basıp Necati'ciğimin mutluluğu için kara yaslar bağlasamda, bu bana ağır gelsede yineden şahidiniz olurum ay biri beni sustursun yaaaaaaaaa Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 yok yok ii gidiyorsun sardunyam bi de külçe altın takarsan tam olacak Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 bulaşıklarını yıkayabilirim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 tabi ne demek külçe altın, Erzurum, Trabzon, Adana velhasıl herne kadar il ilçe bilezikleri varsa sana ve Necati'ye takarım... Necati'm elveda artık sana... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 benim şahidim kankim zaten ben yalancı şahitlik yapamam aça sen önce cafedeki bulaşıkları yıka Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 bulaşıklarını yıkayabilirim... Kıyarmıyıms ana ben tatlım tabi ne demek külçe altın, Erzurum, Trabzon, Adana velhasıl herne kadar il ilçe bilezikleri varsa sana ve Necati'ye takarım... Necati'm elveda artık sana... Evet şimdi Sardunyam bir şarkı seslendirecek..Kankim çıkar o pamukları kulağından Vakit tamam seni terk ediyorum Bu bir incecik veda havasıdır..... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 kafedeki bulaşıkları bitirdikten sonra,senin bulaşıklarını yıkayabilirim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 demek yine bana hüsran bana yine hasret var yine bana Necati'siz günler düştü... eyvah... ühüüüüüü ühühüüüüüüüü Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 ben yalancı şahitlik yapamam Yalancı şahitlikmi kafedeki bulaşıkları bitirdikten sonra,senin bulaşıklarını yıkayabilirim... Kıyamam sana demiştim makina ne güne duruyor Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 gelinliğini bitirdim,damadı bulamadıysan bulmana yardım edebilirim... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 şu ayakkabıların iplerini bağlardım (gerçi bağlı ama ben çözer yeniden bağlardım ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Kıyamam sana demiştim makina ne güne duruyor cafenin bulaşıkları ağrı dağını geçmiş diyolar önce onları yıkasın, senin bulaşıkları sana zahmet kankim makinaya diziverirsin artık aça benim gelinliğe yoğunluk vermeni isteyebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 gelinliğini bitirdim,damadı bulamadıysan bulmana yardım edebilirim... Gelinliği bitirsen ii olur Açacım senin bişeye canın sıkılmış neşen yok herneyse dert etme tatlım Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 imzandaki bebeği gittiği yerden geri getirirdim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.