Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yerine tsk edebilirim.. abla herişi yaparım ablaaa,abla ayakkabını sileyım abllaaa ablaa evde kardeşim hasta ablaaa Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 abla herişi yaparım ablaaa,abla ayakkabını sileyım abllaaa ablaa evde kardeşim hasta ablaaa Şurda duran koliyi görüyo musun kaldırabilir misin onu küçük Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Şurda duran koliyi görüyo musun kaldırabilir misin onu küçük aaa küçücük çocuğa iş yaptırıyor hey zabıta nerde Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Çocuk işte Git kumda oyna sen Eline çaydanlık verirdim ( Sedelina'ya ) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 senin icin butun almanlari doverdim kafami karistimaktan baska bisi yapmiyorlar benım için nıe dövuyon onu anlamadım bana bişe yapmadılar kiii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 senin için baluk tutarum... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 senin için uzakları yakın ederiz Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 içinde sadece sevgili olma potansiyeli olanlar olcaksa buna çok sevinirim senin için afrikadaki açlara yardım kampanyası düzenliyebilirim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Bende senin için aynı kapmanyadan düzenleyebilirim AÇA cım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ben senin için Necati'den vazgeçebilirim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 İsabet olur sardunyam yollarına güller serebilerem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 necatiden hayatta vazgeçmem ama seni vazgeçirebilirim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 o çok zor aça cım hade başka kapıya Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 necati benim tamam mı bunu anla artık,boy boy mematilerimiz olcak bizim vazgeçmen için sana karaiplerde tatil veriyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 yemesler canım hadeee :w00t: Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 necati benim tamam mı bunu anla artık,boy boy mematilerimiz olcak bizim vazgeçmen için sana karaiplerde tatil veriyorum çok yaşa sen emi boy boy mematilerinizin yanında biraz da abdulheyleriniz olsun yawww.. ben vazgeçtim bile necatiden siz aranızda halledin. ben ricky martinimi istiyom yok mu onu tanıyan biri tanıştırsın bizi yawww.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 -bak delikanlı;kızımı bırakman için ne isityorsan veririm.sen sadece fiyatı söyleee -bakın bey amca bende sevgimde satılık değil uleynnn bana bu sahneyi oynama cicim yemezler.bırak necatiyi çık artık aramızdan Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ben vazgeçtim bile necatiden siz aranızda halledin. ben ricky martinimi istiyom yok mu onu tanıyan biri tanıştırsın bizi yawww.. ece aplam tanıyooo gelir birasdan -bak delikanlı;kızımı bırakman için ne isityorsan veririm.sen sadece fiyatı söyleee -bakın bey amca bende sevgimde satılık değil uleynnn bana bu sahneyi oynama cicim yemezler.bırak necatiyi çık artık aramızdan senin aklını alırsam görürsün sahneyi şimdi Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Senin için bişey yapmama gerek varmı? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 lütfen lütfen daha fazla bişey duymak istemiyorum.necatiyle konuştuk az önce bırakmıyor aşkım beni dedi.yapıştı yani resmen Allahım kurtulamıyorum diyor bıak artık çocuğu yahuuu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Senin için bişey yapmama gerek varmı? Yok ama sen yinede bir dene istersen Aça necati aynı andan nasıl iki yerde olabiliyo şekkerim git kendine başka bi kurban bul Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 necati benim benim benim sana raci'yi yapalım yaa Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Yok ama sen yinede bir dene istersen Yok canım istemedi.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ece apla hoşgeldinnnn senin için 3 tunç tas has kayısı hoşafı içebilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.