Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ğuliya yaparum hemde süper.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 limonata yapayım bari,dıye dıye bı hal oldu Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 bende sana bol yağli bi yemek yapayım rejimini de boz... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Hadi öğle yemeğin benden olsun.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 valla mı... ne duruyon yapsana bende tatlıları hazırlıyım.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Afiyet olsuuuuunn ( Rejim falan kalmadı ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 rejimde neymiş bee... getir getir yiyelim... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Natalıa sen bu kadar güzel yemekler yaparsan bana senin için ne dilersen onu yaparım ben sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Tavsiye etmem zehirlenirsin İstersen yapim sana da bi yemek Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ya korktum ben sende hayırdır bu ne kin bu ne öfke yakışır mı hiç sana iyilik mekleği olmak dururken düşman olmak zehir koymak benim yemeğime ama olsun elinden zehir de olsa içerim tasalanma pazar günü stresinden uzaklaşması için pikniğe götürürdüm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Budadumda indurdum Armut budaklaruni manidar fazla kaşınma yırtarum suratuni .... Gitsem mi acep hocaam Yok gitme dedi Hocamla başbaşa bırakırdım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Kiz natalia giydursana Çorabuni dedenun çok köti kokular geliy sırasundan manidarun..... nere kız biz yemek yiyoz zaten... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Doritos yer misin hocam Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 oh ne güzel sınıf şenlenmiş kınından kılıçlar çekilmiş uyuyanlar birden uyanmış manidara hucum emri verilmiş Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Doritos yer misin hocam sen veririsinde ben yemezmiyim hemen yolladın dimi gardaşını.... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Budadumda indurdum Armut budaklaruni manidar fazla kaşınma yırtarum suratuni .... Gitsem mi acep hocaam Yok gitme dedi Hocamla başbaşa bırakırdım uy bu nazlı güzelin dilleri öldürür bütün bülbülleri naza,tatlı söze hiç gelmez yıkar da geçer gönülleri Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 sen veririsinde ben yemezmiyim hemen yolladın dimi gardaşını.... Yolladım tabii... Manidar için limonata yaparım tuzlusundan Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 bende ayran alayim natalia getirsene banada arada bi bakiyor gülüm yolacam onu diyor selami var sana ve erbaya ... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yolladım tabii... Manidar için limonata yaparım tuzlusundan düşüncen için teşekkür ettim yolladığın limonatayı içtim yudumlarken limonatayı bilsen nasıl dualar ettim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 A.selam Sende ona söle Erbay hocam çıktı gelince deriz Yavaş yol yafreem ne o tavuk mu yoluon Al buyur ayranın Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 o ayran çok duru olmuş ben almayayım(san ısmarlayan vardı da) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 bende ayran alayim natalia getirsene banada arada bi bakiyor gülüm yolacam onu diyor selami var sana ve erbaya ... aleyküm selam gülsün.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Bu kadar yeme içmeden sonra sana Maden sodası ısmarlardım..(Yada rennie tablet..) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 şarkı sözü yazabilirim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yerine tsk edebilirim.. ( Erbay'a ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.