Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 İyi Aklıma geldi bisde böyle olsak ne gösel olar demi Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 elimden gelebilcek her şeyi yaparım.. Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bende ne geliyosa yapabilirim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bende ne geliyosa yapabilirim.. sana bi ayna verıım rımelin akmışş gıı Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sedelina senin için yapılabilecek hiç bişey yok anacım tıp bile çare bulamıyoki ben nerden ne bulayımda yapayım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Sedelina senin için yapılabilecek hiç bişey yok anacım tıp bile çare bulamıyoki ben nerden ne bulayımda yapayım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Ne oldu kısss anacım Yanlış bişeymiş dedim yoksam Ösür dilerim Teknoloji diyecektim pardon Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 kankim için yapılabilecek tek bişey var Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bıara yapcam bişe Nüttfeennn acı bana yanına gelcem demede kankim için yapılabilecek tek bişey var Biliyorum İmha etmek demi kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Biliyorum İmha etmek demi kankim yuk canım ben öle bişi demedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Kankim seni böle bişey yapabilerem---> yuk canım ben öle bişi demedim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Kankim seni böle bişey yapabilerem---> kıss kankim ne var o resimde sankim bilmiyomuş gibi bi de resim ekliyo Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Kısss kankim unuttum walla ama mutlaka görmen lasım napsakki gören arkadaşilar yorum yapsalar olmasmı kankim :lol: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 baklava börek açardım ama sana bırakmazdım yerdim hepsini... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Akupunktur tedavisi .. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 kılımı kıpırdatabilirim belki ... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 tın tın seslerini duymazdan gelebilirim nasıl olsa duyulmuyor Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 bir manda getirebilirim... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Boğaz köprüsünden hamak.. Bulutlardan yastık Yıldızlardan yorgan yapardım.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 yeşillerin solmasın diye yağmur olup yağabilirim .. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Boğaz köprüsünden hamak.. Bulutlardan yastık Yıldızlardan yorgan yapardım.. bende sana böyle cvp verebilmek için çok düşünürdüm.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Sana dağlardan sultan tahtı.. Ay dan taç.. Rüzgarlardanda hizmetçiler tutardım.. Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 düşüncelerinin ufkunda ışık gecende yatağında yastık gündüzde içini ısıtan güneş rüzgarın olurdum ılık ılık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.