Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 pis hain gaddar insan istemes dondorma falan,ece aplamı çağırın o bana kavınlı dondurma getirir şincik Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 pis,hain,gaddar mı ne gaddarlığımı gördünki kısss Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2006 dondurmamı nasıl yere düşürürsün sen üstelik henüz hikayede bana neler olacağıda meçhul kesinlikle hain va gaddar olduğunusu söyleyemeyis :w00t: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Sana yeni yeni musslar alırdım :w00t: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 seni sürücü kursuna yasdırırdım kankim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Tamam sen ilk taksitini gönder kankim ben burda yasılırım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 benım dedıgım surucu kursuna gelırsen sana ındırım yaptırırım ilk taksıtte mıneden belese getırdın sayılır Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Suyu bulandırma şimdi toprağım Kankim ilk taksidini göndersin ıslatırıs bunu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 minübüsü sürerdim kısss sende uyurdun minenin kucuşundaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Tamam sen ilk taksitini gönder kankim ben burda yasılırım olduu , göslerim doldu benim yasdırcağım kurs ank. kısım benım dedıgım surucu kursuna gelırsen sana ındırım yaptırırım ilk taksıtte mıneden belese getırdın sayılır benim yasdırcağım kurstada indirim yaptırcas herhalde yok canım daha kesin bişi yok Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Şimdi ben kurs saatlerinde burdan kalkıp taaaa ankaraya mı gelecem kıs sen çıldırmışsın gönder hesabıma parayı olsun bitsin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 topragım ankaraya gıt gel yol parası vercegıne sana 2.el araba alırık Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Tır bilenem alırım ben o paraya toprağım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Şimdi ben kurs saatlerinde burdan kalkıp taaaa ankaraya mı gelecem kıs sen çıldırmışsın ,gönder hesabıma parayı olsun bitsin yok kıss kankim derslere girmiycen bende öle yapmıştım sadecenek sınava gelirsin olur biter topragım ankaraya gıt gel yol parası vercegıne sana 2.el araba alırık ahmetcim senin dilin ne kadar usun öle biras kısaltsak mı ki diyom Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Kankim sen ehliyetini kasaptan alasan daha çok kar ederdin niye sınavlara girip yordun kendini :w00t: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 topragım bak benım dedıgım yerden alırsan derslere gırmezsın sınav sırasındada bı adam geılp sana soruları soler ben bu sekılde almıstım (marıfetmıs gıbıde soluyom) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Kankim sen ehliyetini kasaptan alasan daha çok kar ederdin niye sınavlara girip yordun kendini :w00t: sadecenek sınava değil kıss kankim 2-3 defada sürüşlere katılmıştım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sen o kursun adını bi ver bakem birde müffettişler gesip görsün demi :w00t: Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 sadecenek sınava değil kıss kankim 2-3 defada sürüşlere katılmıştım ben toplam 10 sn surmustum 1 e attım 2 ye attım 3 e attım adam saga cek dur dedı.sasırdım. sen araba surmesını benden daha ıyı bılıon dedı bosa bennzın yemesın demıstı sen o kursun adını bi ver bakem birde müffettişler gesip görsün demi :w00t: kursun adını veremem reklam olur sonra Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 bisimkini mi istiyon yoksam ahmetin gittiği kursun adını mı kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 ben toplam 10 sn surmustum 1 e attım 2 ye attım 3 e attım adam saga cek dur dedı.sasırdım. sen araba surmesını benden daha ıyı bılıon dedı bosa bennzın yemesın demıstı kursun adını veremem reklam olur sonra bende de müfettiş aynen şöle demişti : evde araba var heralde, ara sıra kaçırıyosun sanırım , güsel sürüyo hocam yeter bu kadar ... efet kankim reklama girmein Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Toprağım eminmisin o yüsden dediğine sakın sen el arabası bilenem kullanamzsın demiş olmasın :w00t: Kankim senin gittiğin daha doğrusu gitme tenezülünde bile bulunmadığın kursun adını şikayet ve dilek kutusunu kullanacamda Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Toprağım eminmisin o yüsden dediğine sakın sen el arabası bilenem kullanamzsın demiş olmasın :w00t: Kankim senin gittiğin daha doğrusu gitme tenezülünde bile bulunmadığın kursun adını şikayet ve dilek kutusunu kullanacamda topragım sen kucukken evcılık oynarken ben yoların fatıhıydım .en son yaptıgım kazadan sonra bıraktım ama araba kullanmasını Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Kankim senin gittiğin daha doğrusu gitme tenezülünde bile bulunmadığın kursun adını şikayet ve dilek kutusunu kullanacamda kankim gitmediysekde 1 ay ders çalıştık valla eniştenle kısım öss ye bu kadar çalışmamıştım bu arada kankim kursun şikayet ve dilek kutusu yoktu ki bende bişeyler yasıp atcakdımda, bulamamıştım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 topragım sen kucukken evcılık oynarken ben yoların fatıhıydım .en son yaptıgım kazadan sonra bıraktım ama araba kullanmasını Toprağım aramısda çok yaş farkı yok cinnet geçirtip kendini öldürtme bana kankim gitmediysekde 1 ay ders çalıştık valla eniştenle kısım öss ye bu kadar çalışmamıştım bu arada kankim kursun şikayet ve dilek kutusu yoktu ki bende bişeyler yasıp atcakdımda, bulamamıştım Ne yasacaktın kankim memnuniyetini mi anlatacaktın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.