Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış :D )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım

Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... :clover:

Aşkım Seni Seviyorum

inanmıyorum :w00t: çok güsel bir süprizdi bu ablacım :D ama tan abimin yapacağını sen yapmış olmadın mı :D bunu duyduğuma çok sevindim :sorcerer: desteğinizin, arkadaşlığınızın ve aşkınızın bitmemesi dileğimle :clover:

ALLAH MUTLULUĞUNUZU HİÇ BOZMASIN ;)

Gönderi tarihi:

Gerçekten hayran oldum sevginize, Allah mutluluğunuzu daim etsin,bizlere de bölesini nasip etsin inşallah :) (Amin)

Gönderi tarihi:

teşekkürler arkadaşlar

o bana yeterince sürpriz yaptı bu kez ben onu mutlu etmek istedim, rahatsızlığım boyunca bana destek oldu, kaprislerime katlandı, sinirime katlandı, çıgınlığıma katlandı daha nelere katlandı :P bu ona az bile... Umarım hepinizin karşısına sizi tamamlayan bir eş çıkar, insanın hayatını birleştirdiği insanla ortak paydada buluşması çok önemli...

ya çok mutluyum ağla ağla ölecem :D:rolleyes::w00t:

Gönderi tarihi:

Tan ve Sardunyam;

Mutluluğunuzun daim olmasını dilerim.Daha nice doğumgünlerini ve evlenme yıldönümlerini beraber kutlamanız dileğiyle..:P

Gönderi tarihi:

teşekkürler arkadaşlar

o bana yeterince sürpriz yaptı bu kez ben onu mutlu etmek istedim, rahatsızlığım boyunca bana destek oldu, kaprislerime katlandı, sinirime katlandı, çıgınlığıma katlandı daha nelere katlandı :P bu ona az bile... Umarım hepinizin karşısına sizi tamamlayan bir eş çıkar, insanın hayatını birleştirdiği insanla ortak paydada buluşması çok önemli...

ya çok mutluyum ağla ağla ölecem :D:rolleyes::w00t:

aşkımsın sen benimya aslında sen bana katlandığın için teşekkürler aşkım.

seni sevdiğim sürece inşallah allah uzun ömür verirse bu ömür boyu olacak hep birlikte her zorluğun ve kötülüklerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. seni seviyorum

Gönderi tarihi:
evli olanlara mutluluk henüz evlenmemişlere de mutlu olacakları bir evlilik diliyorum...

amin sardunyam :clover:

Gönderi tarihi:

ay ben sizi yerim ne kadar tatlısınız yaa :wub:

tan abiciğim ve sardunya ablacığım ikinizede bir ömür boyu mutluluk dilerim :clover:

Allah bozmasın :wub:

Allah bana da nasip etsin inşallahhh :lol::w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

niye aşkınla birlikte yaa ben tek başıma yemek istiyorum :lol::w00t:

aldığı pastayı sardunya ablama göstermeden tek başıma yerdim :w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış :D )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım

Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... :clover:

Aşkım Seni Seviyorum

aşkım sen benim hayatıma değer katan en önemli insansın burdaki artık herkez biliyor evet sardunyam benim biricik aşkım ve 10 yıllık kadınım ve inşallah nice 10 yıllarda öyle kalacak allah'ın izni ile

aşkım seni çok seviyorum iyiki doğdun iyiki benimsin.

Aman Allahım bu nasıl bir sürprisdir :blink: çok güsel :wub: Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve sizi hiç ayırmasın :hug:

evli olanlara mutluluk henüz evlenmemişlere de mutlu olacakları bir evlilik diliyorum... :clover:

Aminnnnnnnnnnn :w00t::huh:

Gönderi tarihi:

ay evet çok güzel olur sardunya abla,sakın ve kesinlikle başkalrına sös verme rica edicem :lol::w00t:

Allah yağmur aplama da iyi bir damat nasip etsin :lol::w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

ay evet çok güzel olur sardunya abla,sakın ve kesinlikle başkalrına sös verme rica edicem :lol::w00t:

Allah yağmur aplama da iyi bir damat nasip etsin :lol::w00t: :w00t:

tamam sana ayrıca özel pasta yaptıracakmış Tan enişten :P

içine sanırım dinamit koyacak aman dikkat et... :D

Gönderi tarihi:

Bana da nasip etsin :lol:

Gönderi tarihi:

allam herkes benim için bişeyler yapıyor çok teşekkür ederim seviyorum hepinisi :wub::hug:

tan abimi masraftan kurtarırdım pasta 3 katlı olsa da yeter :lol:

sardunya ablama güzel bir yaş günü hediyesi alırdım :hug:

taurus abime tırmanış için yeni alet edevat alırdım :lol:

gece aplam için hem aminnn derdim hemde damat için yardım ederdim :w00t:

Gönderi tarihi:

ne yani ben ellerimi kullanamıyormuyum? onu mu demek istiyon sen bana yaa :angry::lol::w00t:

pastayı kafana fırlatmama az bir zaman kaldı bilesin :w00t: :w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

Tan aşk sarhoşu oldu, şamşırdı kaldı mazur görün bugünlük bizi idare edin artıkın... Tan aşkım iyimisin pastayı kime ellerinle yediriyorsun bakem sen... :P

yok aşkım sana yedirecem elim sürştüde hem aça sana pasta falan yok gııı havale yollarım alırsın pastayı yersin :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.