Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... Aşkım Seni Seviyorum inanmıyorum çok güsel bir süprizdi bu ablacım ama tan abimin yapacağını sen yapmış olmadın mı bunu duyduğuma çok sevindim desteğinizin, arkadaşlığınızın ve aşkınızın bitmemesi dileğimle ALLAH MUTLULUĞUNUZU HİÇ BOZMASIN Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 teşekkürler erbay , aysum mineu allah razı olsun Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gerçekten hayran oldum sevginize, Allah mutluluğunuzu daim etsin,bizlere de bölesini nasip etsin inşallah (Amin) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 teşekkürler arkadaşlar o bana yeterince sürpriz yaptı bu kez ben onu mutlu etmek istedim, rahatsızlığım boyunca bana destek oldu, kaprislerime katlandı, sinirime katlandı, çıgınlığıma katlandı daha nelere katlandı bu ona az bile... Umarım hepinizin karşısına sizi tamamlayan bir eş çıkar, insanın hayatını birleştirdiği insanla ortak paydada buluşması çok önemli... ya çok mutluyum ağla ağla ölecem Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 amin lilac inşallah Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Tan ve Sardunyam; Mutluluğunuzun daim olmasını dilerim.Daha nice doğumgünlerini ve evlenme yıldönümlerini beraber kutlamanız dileğiyle.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 teşekkürler arkadaşlar o bana yeterince sürpriz yaptı bu kez ben onu mutlu etmek istedim, rahatsızlığım boyunca bana destek oldu, kaprislerime katlandı, sinirime katlandı, çıgınlığıma katlandı daha nelere katlandı bu ona az bile... Umarım hepinizin karşısına sizi tamamlayan bir eş çıkar, insanın hayatını birleştirdiği insanla ortak paydada buluşması çok önemli... ya çok mutluyum ağla ağla ölecem aşkımsın sen benimya aslında sen bana katlandığın için teşekkürler aşkım. seni sevdiğim sürece inşallah allah uzun ömür verirse bu ömür boyu olacak hep birlikte her zorluğun ve kötülüklerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. seni seviyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 aysum, erbay, mineu, taurus sizede teşekkürler evli olanlara mutluluk henüz evlenmemişlere de mutlu olacakları bir evlilik diliyorum... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 evli olanlara mutluluk henüz evlenmemişlere de mutlu olacakları bir evlilik diliyorum... amin sardunyam Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ay ben sizi yerim ne kadar tatlısınız yaa tan abiciğim ve sardunya ablacığım ikinizede bir ömür boyu mutluluk dilerim Allah bozmasın Allah bana da nasip etsin inşallahhh :w00t: Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 pasta alırdım ve aşkımla birlikte pasta yerdiniz Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 niye aşkınla birlikte yaa ben tek başıma yemek istiyorum aldığı pastayı sardunya ablama göstermeden tek başıma yerdim :w00t: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... Aşkım Seni Seviyorum aşkım sen benim hayatıma değer katan en önemli insansın burdaki artık herkez biliyor evet sardunyam benim biricik aşkım ve 10 yıllık kadınım ve inşallah nice 10 yıllarda öyle kalacak allah'ın izni ile aşkım seni çok seviyorum iyiki doğdun iyiki benimsin. Aman Allahım bu nasıl bir sürprisdir çok güsel Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın ve sizi hiç ayırmasın evli olanlara mutluluk henüz evlenmemişlere de mutlu olacakları bir evlilik diliyorum... Aminnnnnnnnnnn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Açam ne dimek ya sen gel ben sana pastaların en yedi katlısından alayım, her katı başka türlü olsun yeter mi? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ay evet çok güzel olur sardunya abla,sakın ve kesinlikle başkalrına sös verme rica edicem Allah yağmur aplama da iyi bir damat nasip etsin :w00t: Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 açam pastalar sana gurban olsın gııı gel biz sana 7 degel 8 katlısını alırız Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Aça'ya süt ısıtırdım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ay evet çok güzel olur sardunya abla,sakın ve kesinlikle başkalrına sös verme rica edicem Allah yağmur aplama da iyi bir damat nasip etsin :w00t: tamam sana ayrıca özel pasta yaptıracakmış Tan enişten içine sanırım dinamit koyacak aman dikkat et... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Amin de kısss açacım Sanada nasip etsin kaymakım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bana da nasip etsin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 allam herkes benim için bişeyler yapıyor çok teşekkür ederim seviyorum hepinisi tan abimi masraftan kurtarırdım pasta 3 katlı olsa da yeter sardunya ablama güzel bir yaş günü hediyesi alırdım taurus abime tırmanış için yeni alet edevat alırdım gece aplam için hem aminnn derdim hemde damat için yardım ederdim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 aldığım pastayı ellerimle yedirirdim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Tan aşk sarhoşu oldu, şamşırdı kaldı mazur görün bugünlük bizi idare edin artıkın... Tan aşkım iyimisin pastayı kime ellerinle yediriyorsun bakem sen... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ne yani ben ellerimi kullanamıyormuyum? onu mu demek istiyon sen bana yaa pastayı kafana fırlatmama az bir zaman kaldı bilesin :w00t: Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Tan aşk sarhoşu oldu, şamşırdı kaldı mazur görün bugünlük bizi idare edin artıkın... Tan aşkım iyimisin pastayı kime ellerinle yediriyorsun bakem sen... yok aşkım sana yedirecem elim sürştüde hem aça sana pasta falan yok gııı havale yollarım alırsın pastayı yersin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.