Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hoşgeldin Gecem,senin için yorgunluk kahvesi yapardım Hoşbulduk canım kankim nerelerde Kahve çok iyi olur bende sana ne yapayım du bakim bi düşünem Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 çok düşünme belki birden fazla şey yaparsın sıralarıs,nolcak kiii Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gecem duydumki bir yerlere gidiomuşsunuz sen de güselyas Size yolluk hazırlayam bare Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gecem duydumki bir yerlere gidiomuşsunuz sen de güselyas Size yolluk hazırlayam bare Ben de sana yardım edeyim bari:) bak pişman olmazsın çok becerikliyimdirr Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 madem beceriklisin bi tepsi su böreği yap bakem Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ben düğününde sahne alcam diyorum hala soruyorsunuz :w00t: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 madem beceriklisin bi tepsi su böreği yap bakem yaparımmm yeterki isteyin Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yaptığı böreği yerdim... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yaptığı böreği yerdim... kuru kuru gitmez die yanına bi de çay yapardım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ben de vantiratör getireyim bare malum hava sıcak. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 kuru kuru gitmez die yanına bi de çay yapardım sağol yaa... bende limonata getirirdim.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Siz getirin hazırlayın ben vantiratörümü alıp gelirim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Siz getirin hazırlayın ben vantiratörümü alıp gelirim ya bu sıcak havada eve tıkılıp kalmaya ne gerek var biz alalım böreğimizi çayımızı ha erbay da limonata getircekmiş onu da alalım şöle güzel bi yere pikniğe gidelim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 tatlılarıda gülsün yapsın.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bizim pikniğe davet ederdim..(Hadi pikniğe gidelim topic'i..) Lilaç'aydı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 şerbetini de ben döküyüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ya bu sıcak havada eve tıkılıp kalmaya ne gerek var biz alalım böreğimizi çayımızı ha erbay da limonata getircekmiş onu da alalım şöle güzel bi yere pikniğe gidelim gidelim yaa ama ben yine sıcaklarım ondan vantiratör getiriom Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Ben seni yelpaze ile yellerdim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 gidelim yaa ama ben yine sıcaklarım ondan vantiratör getiriom illaki getireceksin yani vantilatörünü tamam getir hadi ee kimler geliyo bizle başka? Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 İsteyen herkes gelsin yaa ne kadar çok olursa o kadar zevkli olur taurus saol da zor olur elin ağrır. en iyisi sen de geç vantirin önüne Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yemek yapardım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... Aşkım Seni Seviyorum Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... Aşkım Seni Seviyorum aşkım sen benim hayatıma değer katan en önemli insansın burdaki artık herkez biliyor evet sardunyam benim biricik aşkım ve 10 yıllık kadınım ve inşallah nice 10 yıllarda öyle kalacak allah'ın izni ile aşkım seni çok seviyorum iyiki doğdun iyiki benimsin. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sizin için ben ne yapayım daha ALLAH mutluluğunuzu bozmasın abim ve ablam.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağımTan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... Aşkım Seni Seviyorum aşkım sen benim hayatıma değer katan en önemli insansın burdaki artık herkez biliyor evet sardunyam benim biricik aşkım ve 10 yıllık kadınım ve inşallah nice 10 yıllarda öyle kalacak allah'ın izni ile aşkım seni çok seviyorum iyiki doğdun iyiki benimsin. ya muhteşemsiniz Allah bozmasın mutluluğunuzu Tebrik ediyorum sizi birbirinize sevginizden ötürü Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.