Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gecem duydumki bir yerlere gidiomuşsunuz sen de güselyas

Size yolluk hazırlayam bare :D

Gönderi tarihi:

Gecem duydumki bir yerlere gidiomuşsunuz sen de güselyas

Size yolluk hazırlayam bare :D

Ben de sana yardım edeyim bari:) bak pişman olmazsın çok becerikliyimdirr :D

Gönderi tarihi:

ben düğününde sahne alcam diyorum hala soruyorsunuz :w00t: :w00t: :w00t:

Gönderi tarihi:

madem beceriklisin bi tepsi su böreği yap bakem ;):D

yaparımmm yeterki isteyin :P

Gönderi tarihi:

yaptığı böreği yerdim...:D

kuru kuru gitmez die yanına bi de çay yapardım :)

Gönderi tarihi:

ben de vantiratör getireyim bare malum hava sıcak. :P

Gönderi tarihi:

Siz getirin hazırlayın ben vantiratörümü alıp gelirim :D

Gönderi tarihi:

Siz getirin hazırlayın ben vantiratörümü alıp gelirim :D

ya bu sıcak havada eve tıkılıp kalmaya ne gerek var biz alalım böreğimizi çayımızı ha erbay da limonata getircekmiş onu da alalım şöle güzel bi yere pikniğe gidelim :D

Gönderi tarihi:
ya bu sıcak havada eve tıkılıp kalmaya ne gerek var biz alalım böreğimizi çayımızı ha erbay da limonata getircekmiş onu da alalım şöle güzel bi yere pikniğe gidelim

gidelim yaa ama ben yine sıcaklarım ondan vantiratör getiriom :lol:

Gönderi tarihi:

gidelim yaa ama ben yine sıcaklarım ondan vantiratör getiriom :lol:

illaki getireceksin yani vantilatörünü tamam getir hadi :)

ee kimler geliyo bizle başka?

Gönderi tarihi:

İsteyen herkes gelsin yaa ne kadar çok olursa o kadar zevkli olur :clover:

taurus saol da zor olur elin ağrır. en iyisi sen de geç vantirin önüne :P

Gönderi tarihi:

üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış :D )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım

Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... :clover:

Aşkım Seni Seviyorum

Gönderi tarihi:

üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış :D )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım

Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler... :clover:

Aşkım Seni Seviyorum

aşkım sen benim hayatıma değer katan en önemli insansın burdaki artık herkez biliyor evet sardunyam benim biricik aşkım ve 10 yıllık kadınım ve inşallah nice 10 yıllarda öyle kalacak allah'ın izni ile

aşkım seni çok seviyorum iyiki doğdun iyiki benimsin.

Gönderi tarihi:
üsteki için bişey yapamayacağım (bu arada üstteki Tan mış )ama sevgili Tan_Vakti için bir sürpriz yapacağım

Tan_Vakti benim 10 yıl önce hayatımı birleştirdiğim eşim ve onunla yaşadığım 10 harika yıl için ona sonsuz teşekkür ediyorum... Şaşırdın değilmi Aşkım... buda benim sana doğumgünü armağanım, sen hayatımda tanıdığım en dürüst, en temiz, iyi niyetli insansın Allah'ın bana verdiği armağansın... tüm desteğine, arkadaşlığına, aşkına teşekkürler...

Aşkım Seni Seviyorum

aşkım sen benim hayatıma değer katan en önemli insansın burdaki artık herkez biliyor evet sardunyam benim biricik aşkım ve 10 yıllık kadınım ve inşallah nice 10 yıllarda öyle kalacak allah'ın izni ile

aşkım seni çok seviyorum iyiki doğdun iyiki benimsin.

ya muhteşemsiniz :blush: Allah bozmasın mutluluğunuzu :clover:

Tebrik ediyorum sizi birbirinize sevginizden ötürü :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.