Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bayanlara karşı nazikimdir ama sana sert olayım nede olsa yunus abi tabe tabe doğru söleyeni 9 köyden kovarlarmışşşşş Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bak yunus abi sakallarım bile var Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Neyse arkadaşlar bugün sayenizde baya bir eğlendim.. Din, siyaset ve bilim topiclerinde tartışma sürüyor arayan soran olursa oradayım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Admin'e şikayetmi etsem acaba..Midem bulanmaya başladı da.. Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yunus bana msn ni verirsen altına yat üstüne ev bide araba alacam Alıntı
Φ kelebek_ Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 kralx nere gidiyon bende ora geliyim benimde midem bulanmaya başladı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Birileri muhatabım olmamasına rağmen mahallimde kıvır kıvır kıvranıyorlar.. Ama prim yok, muhataplık yok.. Önce klasmanımada olmaları lazım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Muhattap..?Hangi konu da..?Bizim çocukluğumuzda kavga ederken birbirimize söylediğimiz sözler bunlar..Olsun çocukluğumuzu hatırlamış olduk..Bitti canım,hadi iyi yazışmalar.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ben ihtiyar değilim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yunus bana msn ni verirsen altına yat üstüne ev bide araba alacam bunlardan daha mı kıymetli benim msnem tabi anlıyorum msnde rezil olmak daha iyi senin için Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Aman aman kimsenin msn sini istemem.. Kelebek sen ver arada bilgi alış verişi yaparız.. Münazara dostum benim.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hoş değil olmuyor,lütfen daha kibar olalım,arkadaşlık gerek bizlere... Yaradılanı sev,Yaradandan ötürü Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Ben ihtiyar değilim Klasmanın da pek yüksekmiş canım.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Aman aman kimsenin msn sini istemem.. Kelebek sen ver arada bilgi alış verişi yaparız.. Münazara dostum benim.. sana veren olmadıki zaten ?? senin adını değiştirdim sazan yaptım artıkın yeni adına saygı duy oldumu kral x kardeşşşşşş Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hoş değil olmuyor,lütfen daha kibar olalım,arkadaşlık gerek bizlere... Yaradılanı sev,Yaradandan ötürü biz şakalaşıyoruz açam benim... dertetme sen Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 bazıları laf bulamıyorlar...ayy yine formdayım bugün yawwwwwwww Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Eveeet..Benim de taraf olduğum bi gerginlik söz konusu şu anda.. Ben burada kesiyorum.Sizlerden kendi adıma özür dilerim..Bu başlıkta yokum bir süre.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yunuuuuus ) Bana laf deme sana öyle bir laf saydıdırım mg3 bile hiç kalır.. Şaka bi tarafa ama sazan kelimesi biraz absürt düştü kırıldım.. Sayın taarrus yaşım 29.. Senin kaç? Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yok yeşim bence idrak edememişsin tartışıyorlar çünkü lütfen kırmayın birbirinizi,topicleri amacından saptırmayalım böyle anlamsızda tartışmayalım şekerler Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yok yeşim bence idrak edememişsin tartışıyorlar çünkü lütfen kırmayın birbirinizi,topicleri amacından saptırmayalım böyle anlamsızda tartışmayalım şekerler açacımm boşver onlarıı , ben sana gece kahvesi yapayım gel Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Arkadaşlar gerginlik var evet ve bu gerginliğin bir tarafı taarrus olduğu gibi bir tarafıda benim.. Şahsım adına özür dilerim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 açacımm boşver onlarıı , ben sana gece kahvesi yapayım gel aa tatlım gelmış bende ıstıyorum ama turk kahvesı Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sedelina ablacığım okuyosundur inşallah yazdıklarımı görüyorsun dimi bana saldırdı hepsi hepsini sana şikayet ediyorum.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yemyeşim sazan yakıştırmanı geri almanı ümit ediyorum.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.