Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Family guy tüm bölümleri izler tahlil ederdim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 sardunyam ablam radya ablam kleo hepimiz için diliyorum yağmur yağar en yakın zamanda Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 gözyaşını silmen için peçete koleksiyonumu verirdim... (sakın sen de bana saçlarımı düzeltmem için fön makineni verme..ben saçlarımdan memnunumm ) Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 senin için yapabileceğim en iyi şey şu an uyumak Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 senin için, forumu kesici deli aletlerle temizlerken yanında yardımcı olurdum Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ben kullannılmış aletlerle yeni birilerine zarar vermeyi sevmem senin için yeni alet edavat alırdımm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bunları yaparken sana kendini çekebilmen için bir video alabilirdim, izler izler mutlu olurdun yaptıklarınla.. belki tarantino da seni keşfeder ünlü bile olurdun he Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 ooo tarantino haaa sensey olaylarına girces demek sana en sevdiğim film olan kasımda aşk başkadır ve tutku cdlerimi bırakıyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bende izlediğim filmleri bırakmak isterim ama ben onları çok severim en iisi sana kasaturamı bırakayım Alıntı
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 bende izlediğim filmleri bırakmak isterim ama ben onları çok severim en iisi sana kasaturamı bırakayım filmi ben napayım kasatura daha iyi umarım daha önce kullanmamışsındır kleo senin için Türkçe bir nick bulurdumm Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 kasaturamı kullandım desem ne değişir ki benim gönlümden o kptu sana kleo ya da yelpaze bırakayım bari Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 zebanilerimi misal lucifer var bak Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 Biri benimi çağırdı Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 ingilizce kursuna giderim upperintermeydıtın olim şüküfeee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 güneşde demlerım senin çayınııı yüreğimden süzerr öyle veririimmm(çokmu abarttım ne) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yok canım keyif sizin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Yok canım keyif sizin.. malum hayat pahalı güneşde demlemek ucuza gelıyo Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 şimdi böyle çaresizim nasıl korurum kendimi ki senin için birşeyler yapayım,deli gönül bu gelir en yakınında öldürürüm kendimi. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.