Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 senin için herşeyi yaparm yeterki çi ol Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 aysum sen çd ol ben senin için imza kampanyası düzenlerim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 ahh beni erittin Kleo.. oralar benim memleketim sayılır biliyor musun.. hem de ızgara balık ızgara balık diyet yaparken de yenir kısım diyeti bozmana gerek yok senin için bütün gecelerimi burda geçiririm senin memleketin benim memleketim sayılır o zaman...... ben senin yerinede diyet balıkları yer...sabahlara kadar senin yerine mışıl mışıl uyurdum.... senin yerine bir memleket belirlerdim..... aysum için ne yapabileceğimi bilemiyorum...bir isteği var mı acaba..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 yok kleocum sağlığın sardunyam ne imza kampanyasıymış o Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 senin memleketin benim memleketim sayılır o zaman...... ben senin yerinede diyet balıkları yer...sabahlara kadar senin yerine mışıl mışıl uyurdum.... senin yerine bir memleket belirlerdim..... aysum için ne yapabileceğimi bilemiyorum...bir isteği var mı acaba..... kıs bu memleket karmaşasının açıklaması mantıklı ama hayat hikeyemi anlatmam lazım.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 yok kleocum sağlığın sardunyam ne imza kampanyasıymış o çok mütevazı imiş....içimden geldi....dile benden ne dilersen...... kıs bu memleket karmaşasının açıklaması mantıklı ama hayat hikeyemi anlatmam lazım.. mutlaka vardır.. ben oraları çok iyi bilirim..koordinatları ver.....şıp anlarım Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 oksijeni bol olsun lütfen.. sigara dumanından solmuş ciğerin bayram eder..... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 olmaz ben nikotinsiz hava almıyorum ama Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 soluğunu keserdim.......nikotinli hava almayasın diye Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 seni televizyon makinasına götürürdüm ne alakaysa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 kleo senin kabusun olurum ben aça bende seni cem yılmaz' a götürdüm bakar bakar gülerdik Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 helva mesela hımmm irmik helva içinde dondurmaa , uffff süperr , yaptım gitti Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 saaol paula bende seni fantastik bir filmde oynatırım bak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Beste yapmaman için elimden geleni yapabilirim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bende sana yardımcı olurdum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yardımlarına karşılık sana poaça ısmarlardım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 bende yanına ayran alırdım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Niyeki Ayran içip ayrı mı düşelim diye Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 zaten ayrı dünyalarda değilmiyiz ki ? sen adanada değilmisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.