Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl evet sarılarını dağıtmadan öyle severim ben yumurtayı üstüne pul biber..
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl senin için saçımı süpürge ettim daha ne yapayım itiraf edebilirim şeyi ................. annadın sen
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl sankim biz saçımıza bakım yaptık anladım ben onu da yeri değil burası
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl odunum nirde..bu bizide yakacak zannımca bak canem arkanda ne var neyse ucuz atlattık
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl emin ellerdesin canem uyu bidenem ..odun takviyesi alabilirmiyim
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl bek ben bu gelişmeyi düşünmemişim arkadaşlar dört iyi odun kullanıcısı alabilirmiyim sert bir cisme çarptıkta
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl dün geç saatlerde burda biri kafama sert bir cisimle çarpmıştı onun için güzel bir hediye hazırlamıştım
Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 17 yıl 12 metre kare bir odada 23456 bin milyon tane balona helyum gazı basacagım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.