Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl abla ben kola aliim gerçi sen yap ne olsa içeriz artık Ben temizlik işlerinde tuzruhu niyetine kullanıyorum kola'yı ama yine de sen bilirsin
Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2007 17 yıl mısır ekmeği de güzel çekme helva ayrı bi güzel olurdu sağol haşlanmış mısır yaparım anlaşılan seviyorsun mısırı
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl inan kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senden başka senden başka senden başka senden başka kimse yok gözümdeeee oldumu canım
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl sende bana müslüm' den söle bakiim şimdi şöle damar bişey olsun ama
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl saatim yok tam olarak bilemem biraz bira biraz şarap önceydi nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyooor çok damar bu valla
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 17 yıl çok iyi olur aysum sade olsun ama peki kahvemi içince falımada bakıcanmı hani sende medyumlukta vardı ya o bakımdan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.