Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Egsocum bi sabah kahvesi yapta içelim Yuksam ben mi yapacaktım olur gecem ben yapayım sen iste yeter ki
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl olsun frozen bende senin için...hımmm ne yapsam kii en iyisi şarkı söyliyim bir taş attım pencereye tıkk dedi anası da çıktı kızım evde yokkk dedi vayyyy vayyy
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl taş yerine deniz kabuğu toplasan daha iyi olur kanımca bende deniz kabuklarından sana kutu yaparım
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl bi ara kendinede format atarsın herhalde sanırım beyin biraz karışmış
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Olar Ama sefmem yimem dersen anlarım seni Senin yerine ben yiyebilirim yani Bu arada avatarına da gösüm gibi bakaram
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Avartar dedinmi akan sular durur bi daha akmaz olur Nede olsa benim fotokopim
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Senin için bi psikolog tutabilirim Çok üsülüyom senin bu haline
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Ne demişler büyük lokma ye büyük konuşma bence bazı şeyleri konuşmak için erken davranıyorsun görmeden karar veriyorsun
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Öyle diyosun yani Oldu o zaman Psikologtan vasgeçtim Hastaneyi arıyorum
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl topragım senın ıcın kılımı kıpırdatmam yada hade topragımsın dıye kıyak gecım sana bılgısayarına vırus yollayabılerem
Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 17 yıl Emin ol hastanelik bi durumum yok gayet sağlıklıyım allahıma bin şükür
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.