Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl ooo sağol be,ama henuz yaşlanmadık yaşlanınca kilo alırsın taşıyamam zayıfken taşıyalım...
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl ben mi vinçlemi ayıp ayıp ruzgar esse uçuyorum be Hortum olmasın O eminmisin rüzgar olduğuna
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl hortum değil kasırgaydı dıkkat et ezmıyım seni Rüzgar estiğinde dikkatli olayım bundan sonra gökten uçan bi gıcık düşmesin ezer altında kalmıyayım ben
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl canın şimdi senin dondurma çekmiştir...bu yaz sıcağında...dondurma alır bide yerdim
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl senin için parmağımı oynatmam çünkü değmezsın doğru söylüyorsun bende az önce anladım aynısını senin için oyunmu gerçekmi sen karar ver ama verdiğin karar yanlış ben sana söyliym yolda gelir mutlaka gelir ................anladın sen onu
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2007 17 yıl doğru söylüyorsun bende az önce anladım aynısını senin için oyunmu gerçekmi sen karar ver ama verdiğin karar yanlış ben sana söyliym yolda gelir mutlaka gelir ................anladın sen onu sen anladın zaten oyunmu gerçekmi,aman da aman nasılda üzülmüş kıyamam dermişim devam etme yemek faslı bıttı suya geçelim bı bardak su ısmarlardım senın için
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl bende benim için bişey yapmana izin verirdim şaka şaka, senin için muhallebi yapardım...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl parmağını ağzından çekerdim ay hiç güleceğim yoktu, Aysum Allah seni güldürsün kız parmağımı ağzımdan çekmeseydin elimde kalan çikolata artığını yalıyordum. ama üzerine furambuzalı dondurma da isterimm oke mi?tşk.. tabi efenim ne dimek, ben zaten bi tatlıcı açmayı düşünüyorum "Datlucu Sardunya Ana" bayilik verilecektir, ilgilenenler form doldursun...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl tam uymuş desene sardunyam ben medyum bacı aysum gelin yavrucuuum gelin
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2007 17 yıl kaçmazzz tabi.... aaaa egzorsist ayıp ayıpp ( bak mesela sardunyam bunu da gördm ama söleyemem ne yaptıını parayla )
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Yazar Egsocum bi sabah kahvesi yapta içelim Yuksam ben mi yapacaktım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.